Și tu te-ai gândit în concediu că ai vrea să lucrezi în IT? Dar nu știi de unde să începi?

Începe prin a participa la o sesiune demonstrativă a cursului de Programare .NET și află ce presupune o carieră ca programator și ce perspective de angajare ai după finalizarea cursului. Industria de IT din Iași este în plină dezvoltare așa că ai șanse mari să îți găsești un loc de muncă la finalul celor 4 luni sau de ce nu, chiar mai devreme de atât.

De ce să urmezi un curs IT și să dai start carierei tale din această toamnă?

Pentru că IT-ul este unul dintre puținele domenii în care orice cunoștințe ai acumulat, indiferent de  domeniul din care ai proveni, îți vor fi de folos atunci când te vei angaja. De aceea te așteptăm la un curs IT cu practică pe bune și informații de la 0, în cadrul căruia nu vei dobândi doar cunoștințe de programare, ci vei fi îndrumat și sfătuit cum să te folosești de cunoștințele pe care le ai pentru a ieși în evidență într-un proces de recrutare.

Ce înseamnă mai exact Programare .NET?

Înseamnă să folosești un limbaj de programare  pentru a instrui calculatorul să opereze o serie de acțiuni. Sau cum ar spune unul dintre mentorii cursului Mihai Nechifor înseamnă „încercarea de a rezolva probleme dintre cele mai diverse în cele mai eficiente moduri. Programarea .NET este un mod de a rezolva astfel de probleme.”

Însă mai multe detalii despre curs poți afla direct de la mentorii cursului Andrei Scutariu și Mihai Nechifor dacă dai curs invitației noastre de a participa la Sesiunea Demonstrativă organizată Luni – 9 Septembrie 2019, de la ora 18:00, la sediul Wantsome – clădirea de Birouri Centris.

Bine de știut: 

  • Sesiunea este interactivă, așa că trainerii noștri sunt pregătiți să îți răspundă la întrebări și să-ți ofere informațiile de care ai nevoie.
  • Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Completează aici formularul de înscriere și asigură-ți un loc la eveniment.
  • Programa și mai multe detalii despre curs le găsești aici.