Sesiune Demonstrativă a Cursului de Programare PHP

Dată eveniment: 26.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

În sfârșit e cald și bine, iar la orizont se vede soarele strălucind cu putere cât e ziua de lungă. Știți ce se mai zărește odată cu el? Un nou demo, bineînțeles! La Wantsome, luna asta chiar e plină de evenimente frumoase și numai bune pentru cei care vor să se apuce de IT.

Următorul Demo pe care l-am pus la cale împreună cu trainerii noștri este pentru cursul de Programare PHP, în data de 26 iunie 2019 (miercuri), între 18:30 – 20:30. Pentru că mai este ceva timp până atunci, ne facem datoria de prieteni buni și vă dăm un spoiler înainte, despre ce presupune acest curs și ce înseamnă mai exact PHP.

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de Programare Java

Dată eveniment: 24.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Credem cu tărie că IT-ul este un domeniu al viitorului și că toți cei care se îndreaptă către el, vor avea doar de câștigat. De aceea, la Wantsome vei avea parte de cursuri IT cu practică de la 0, pe bune! Care este primul pas? Informează-te cât mai mult despre ce înseamnă IT-ul și află ce anume ți se potrivește. Îți venim în ajutor, ca niște prieteni buni, cu o nouă Sesiune Demonstrativă pentru cursul de Java.

Citește mai mult

Workshop UI/UX Design How to solve problems in your app

Dată eveniment: 22.06.2019

Interval: 14:00 – 17:00

Înscrie-te aici

Am pregătit deja pentru tine și cel de-al doilea Workshop intitulat: „How to solve problems in your app” și are loc pe 22 iunie, între orele 14:00 – 17:00.

De data aceasta, ne vom concentra pe metode de a rezolva probleme ce țin de UX – user experience.

Citește mai mult

Workshop – Wantsome Growth? Start with Focus & Energy Management!

Dată eveniment: 19.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Dacă vrei să afli cum poți obține mai mult focus, mai multă claritate, dacă vrei să vezi cum faci „rost de timp” pentru pasiunile tale și pentru proiectele care îți aduc creștere, dacă vrei să înveți cum să te decuplezi de pe pilot automat și vrei să urci în barca oamenilor care simt și știu că POT, atunci e clar că acestă întâlnire este o alegere potrivită pentru tine.

Citește mai mult

Workshop UI/UX Design – Quick Steps to build your own app

Dată eveniment: 15.06.2019

Interval: 14:00 – 17:00

Înscrie-te aici

Participă la workshop-urile dedicate și cunoaște-i mai bine pe cei doi traineri Andra Spiridon și Robert Dumitru.

Primul Workshop: „Quick Steps to build your own app” are loc pe 15 iunie 2019, începe la ora 14:00 și durează 3 ore.

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de Programare Python

Dată eveniment: 13.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Dacă vrei să te înscrii la cursul de Programare Python te așteptăm la Sesiunea Demonstrativă unde îi vei putea cunoaște pe cei doi traineri Gabriel Paiu și Alexandru Coman. Și Alex, și Gabriel sunt doi profesioniști care pun mare accent pe dezvoltarea personală și profesională. Învață amândoi în fiecare zi și le place să crească atât în cariera de IT, cât și ca oameni. Acum, a venit momentul ca ei să împărtășească cu tine toate secretele și lecțiile pe care le-au învățat de-a lungul anilor în IT.

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de Programare .NET

Dată eveniment: 10.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Când vrei să începi o carieră în IT ai nevoie de multe informații pentru a afla ce este mai potrivit pentru tine! Doar prin antrenarea curiozității și prin acumularea cât mai multor informații despre domeniul IT, poți descoperi ce se potrivește mai bine personalității tale. Așa că pe data de 10 iunie 2019 începând cu ora 18:30 te așteptăm la o nouă sesiune demonstrativă, de data aceasta pentru cursul de Programare .NET.

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de UI/UX Design

Dată eveniment: 05.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Am promis multe surprize în perioada ce urmează, așa că ne-am apucat de treabă! Ce am făcut nou? Am pregătit un curs despre UI/UX Design dedicat persoanelor creative și empatice care își doresc să lucreze într-un domeniu complex, în permanentă schimbare, în care funcționalitatea și frumosul se îmbină armonios.

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de Testare Manuală

Dată eveniment: 03.06.2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Cu piața muncii în continuă tranziție, este esențial să înveți mereu ceva nou.Te gândești cum ar fi dacă ai lucra și tu în IT? Ai auzit de Testare Manuală? Dacă ai o gândire analitică și ești atent la detalii, cu siguranță ți-ar plăcea!

Citește mai mult

Sesiune Demonstrativă a Cursului de Programare FrontEnd

Dată eveniment: 10 mai 2019

Interval: 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici

Dacă primăvara a început cu tine, atunci luna mai începe cu vești bune pentru tine: pe 14 mai începe o nouă grupă de Programare FrontEnd la Wantsome, Academia Prietenoasă de IT. Și ca să fie primăvara primăvară și veștile bune mai mult decât bune, îți spunem că pe 10 mai organizăm și o sesiune demonstrativă gratuită pentru toți cei care vor să vadă cum va fi la cursul de FrontEnd de la Wantsome.

Citește mai mult