Scopul Academiei Wantsome este să transforme cursanții în candidați perfect angajabili. Nu ne mulțumim să facem doar un transfer de informații, ci suntem alături de oamenii noștri până la final, adică până în momentul în care se angajează și sunt fericiți. Abia atunci putem spune despre munca noastră că este completă.

În toată această aventură, ne-am dat seama încă de la început că oamenii noștri, cursanții adică, trebuie să fie într-un anumit fel: trebuie să aibă mindset-ul câștigătorului.

Veronica Rusu este unul dintre ei iar motto-ul după care se ghidează spune tot:

„Orice ar fi, nu mă dau bătută.”

Veronica a pornit la drum cu aceste cuvinte în minte și le-a păstrat pe întreg parcursul procesului. A știut de la început ce vrea și a muncit pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Inspirată fiind și de soțul său, s-a ambiționat să lucreze într-un domeniu al viitorului și să învețe pentru a găsi un job care să o împlinească:

„Am fost pusă în postura de a îmi alege un alt domeniu profesional și primul care mi-a venit în minte a fost Testare, Testare manuală. Îmi urmăresc soțul de foarte mult timp și în sfârșit am avut și eu curajul să îmi cizelez skill-urile necesare domeniului.

Am început să învăț singură acasă dar simțeam nevoia unei ghidări și Wantsome a venit la fix. Promitea practică, de care acasă nu aveam parte, și atitudine prietenoasă și cu siguranță așa a fost: mentori extraordinari și ghidare pe orice nivel, totul ca să ne atingem scopul.”

Cu mindset-ul câștigătorului, Veronica a reușit să se angajeze la finalul cursului de Testare manuală, făcând schimbarea în cariera sa pe care și-o dorea de la început. Acum, ea lucrează ca Junior Tester în cadrul Xivic și are planuri mari de viitor:

„Cu bazele puse, plănuiesc să perseverez și să fiu cât mai bună în ceea ce am ales. Dorința mea e să mă întâlnesc prin companiile IT ale Iașului cu mentorii mei și să vadă rodul muncii lor, al nostru al tuturor.”

În luna octombrie începem o nouă sesiune de cursuri iar înscrierile sunt deschise. De data aceasta, pe lângă cursurile de testare manuală și testare automată, am adăugat trei cursuri noi: Programare JavaProgramare .NET și Infrastructure.

Înscrie-te și tu și începe procesul de transformare pe care ți-l dorești!

Pe Veronica o poți contacta personal pentru a-ți împărtăși din experiența Wantsome.