De fiecare dată când mai scriem o poveste de succes, avem de fapt și ocazia să ne mai felicităm o dată pentru oamenii pe care ni i-am ales. Trainerii noștri sunt profesioniști în domeniul lor de activitate, dar și oameni plini de drag de a da mai departe din cunoștințele lor. Dascăli adevărați, cu alte cuvinte.

Trainerii Wantsome mai sunt și ambasadorii noștri, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Gabriel Neacșu:

„Am aflat de Wantsome de la Valentin Popa. Deoarece ne cunoșteam de dinainte, a fost o alegere ușoară, știind că Valentin este o persoană cu o foarte mare experiență în domeniul în care activează, profesionistă, dedicată, motivată. M-a entuziasmat faptul că urma să fiu cursantul lui.

În urma informațiilor primite de la el despre această academie și acest curs, am făcut o analiză scurtă cu ce mai era pe piața din Iași și am decis că este cea mai bună alegere din punct de vedere calitativ și financiar.”

Ne-am obișnuit să descoperim despre cursanții noștri că sunt oameni curajoși. Așa este și Gabriel. El și-a evaluat cu obiectivitate cariera și a luat cea mai bună decizie, chiar dacă acest lucru implica o schimbare radicală și un salt către necunoscut:

„Un alt motiv pentru care am ales Wantsome a fost nevoia de a schimba job-ul curent. Poziția de Application Specialist nu era ceea ce voiam să fac pe viitor. Consideram acel job unul ușor și nu cred că puteam evolua pe aceea poziție. Am vrut să îmi cresc șansele profesionale, să am noi perspective de dezvoltare și carieră.”

Având un plan în minte, i-a fost ușor să-l urmeze. El a venit cu seriozitate la cursurile Wantsome de testare automată, s-a lăsat îndrumat de trainerii noștri, și-a făcut temele și a lucrat suplimentar iar mai apoi a obținut jobul ce l-a dus pe traiectoria dorită. Acum este QA Web Tester la Sologics, face testare manuală și, într-un viitor apropiat, va începe și testarea automată.

„Visul meu e să îmi construiesc o carieră de succes în domeniul IT-ului. Sunt conștient că sunt la început de drum, e greu, mă voi lovi de multe obstacole, dar sunt încrezător în forțele proprii, sunt ambițios și perseverent.

Deoarece sunt un împătimit al jocurilor pe calculator și având nickname-ul “Playhard” aș putea spune că motto-ul meu este “Work hard, play hard”.”

Pe Gabriel îl poți contacta personal pentru a-ți împărtăși din experiența Wantsome.