Când am gândit cursurile Wantsome, am știut că „exigență” va fi un cuvânt la ordinea zilei, prezent de ambele părți, atât la noi, cât și la oamenii ce ne vor alege. Și poate până acum nu am spus-o cu aceste cuvinte, dar iată că o spunem: ne place exigența. Exigența ne motivează, aduce lângă noi oameni ambițioși și ne face și pe noi să fim mai buni.

Așadar, cu acest cuvânt în minte, am pornit la drum.

Andrei Rășchitor este unul dintre cursanții exigenți. Având deja experiență în testare manuală, el a dorit să facă pasul firesc spre cea automată, așa că a căutat un loc unde să fie sprijinit în demersul său. El și-a făcut bine temele înainte să ne aleagă iar faptul că ne-a dezvăluit și nouă procesul său de selecție ne face să fim recunoscători și mult mai atenți la detalii în viitor:

„Voiam să urmez un curs de testare automată, așa că am început să caut o școală care să îmi poată oferi acest serviciu. Criteriile mele de căutare au fost relativ simple: numărul total de ore, programa cursului și bineînțeles prețul.

Găsisem vreo 3 școli, dar niciuna nu avea numele Wantsome (nu căutasem suficient de bine:) ) și am început să le studiez îndeaproape, după care am trimis către fiecare câte un e-mail pentru mai multe detalii.

Una dintre ele nu mi-a răspuns nici astăzi, la cea de-a doua am fost tratat mai superficial iar cea de-a treia nu avea suficienți membri pentru a începe cursul.

Prietena mea a venit cu link-ul Wantsome și mi-a zis: „Poți încerca aici.” Am căutat, m-am interesat și am trimis mail! Așa a început totul :).”

Andrei este exigent și cu el însuși, așa că implicarea în cadrul cursurilor a fost totală. El nu se dă deoparte când vine vorba despre a munci pentru a-și atinge obiectivele iar răsplata pentru eforturile sale a fost pe măsură: la 12 săptămâni de cursuri de testare automată, a ajuns acolo unde și-a dorit: a obținut jobul de Automation Engineer la Yonder.

Iar planurile sale de viitor sunt deja conturate:

„Planurile de viitor sunt să aplic testarea automată asupra serviciilor de tip REST și nu numai.”

„Pentru cei doi traineri nu pot decât sa zic RESPECT! Pasionați, te ajută la orice oră din zi și din noapte. Mulțumiri echipei Wantsome: Iuliana Anton, Enciu Stoica, Vali Popa, Diana Sofian.”

În luna octombrie începem o nouă sesiune de cursuri iar înscrierile sunt deschise. De data aceasta, pe lângă cursurile de testare manuală și testare automată, am adăugat trei cursuri noi: Programare JavaProgramare .NET și Infrastructure.

Înscrie-te și tu și începe procesul de transformare pe care ți-l dorești!

Pe Andrei îl poți contacta personal pentru a-ți împărtăși din experiența Wantsome.