Continuăm cu sesiunile Demonstrative și în Iulie! Chiar de pe 1, de la ora 18:30,  ai ocazia să participi la o sesiune de prezentare interactivă a cursului System Engineering & DevOps.

Să începem cum se cuvine și să-i anunțăm pe cei doi traineri care vor fi mentorii și prietenii cursanților grupei din toamnă: Alexandru Coman și Gabriel Paiu. Cei doi ne-au răspuns cu drag la câteva întrebări pentru a veni în ajutorul tău. Am aflat mai întâi de la Gabi ce înseamnă DevOps: „un compus între Development și Operations, o cultură care tinde să unifice aceste două roluri și care are în vedere managementul de infrastructură și software din cadrul unei companii”.

Acum că ne-am făcut o idee despre ce înseamnă DevOps, putem merge mai departe cu întrebările: cine ar putea veni la curs? De data aceasta, ne-a răspuns Alex: „Cursul de DevOps de la Wantsome se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și dezvolte aptitudinile din ariile prezentate în programă și consideră că un mediu în continuă schimbare cu provocări, tehnologii și unelte noi de învățat la fiecare pas ar fi benefic pentru ei”.  Asta pentru că în cele patru luni de curs cu practică pe bune și informații de la zero vei învăța multe lucruri despre Linux, servicii și automatizare. Vei învăța tot ce trebuie să știi despre sisteme de operare, rețelistică și bune practici în pregătirea unui mediu de execuție pentru un produs software.

Nu vrem să dăm tot din casă, așa că pentru mai multe detalii, te așteptăm să te înscrii la Sesiunea Demonstrativă și timp de 2 ore vei avea ocazia să vorbești față-n față cu cei doi traineri și să-i întrebi tot ce ai vrea să știi despre acest domeniu. Participarea este gratuită, însă ne-ar prinde bine dacă ne-ați da de veste și ați completa formularul nostru de înscriere.