În sfârșit e cald și bine, iar la orizont se vede soarele strălucind cu putere cât e ziua de lungă. Știți ce se mai zărește odată cu el? Un nou demo, bineînțeles! La Wantsome, luna asta chiar e plină de evenimente frumoase și numai bune pentru cei care vor să se apuce de IT.

Următorul Demo pe care l-am pus la cale împreună cu trainerii noștri este pentru cursul de Programare PHP, în data de 26 iunie 2019 (miercuri), între 18:30 – 20:30. Pentru că mai este ceva timp până atunci, ne facem datoria de prieteni buni și vă dăm un spoiler înainte, despre ce presupune acest curs și ce înseamnă mai exact PHP.

Dacă te întrebi de ce să alegi PHP, ei bine, este unul dintre limbajele folosite în majoritatea companiilor de IT din Iași, așa că piața muncii este destul de ofertantă. De fapt, PHP este unul dintre cele mai folosite limbaje de programare atunci când se creează site-uri dinamice dar și aplicații web. Poți răsufla liniștit și la gândul că nu ai deja cunoștințe tehnice sau baze introductive, noi organizăm cursuri IT de la 0, cu practică pe bune în care trainerii îți sunt alături pas cu pas pentru ca tu să deprinzi skill-urile necesare unui bun programator.

Că tot veni vorba de traineri, așa-i că sunteți curioși cine vor fi actorii principali ai Sesiunii Demonstrative și mentorii cursului care începe din Septembrie? Vă facem cunoștință cu @Adrian Păduraru și @Daniel Burghelea, doi profesioniști ai IT-ului, specializați în utilizarea acestui limbaj de peste 10 ani. Mai exact, Adrian Păduraru are stocat, la purtător, un întreg cloud cu sfaturi adunate în 15 ani, cu care este nerăbdător să potolească setea de cunoaștere a cursanților, pe parcursul celor 4 luni, și nu numai. Despre Daniel Burghelea putem spune că este cu adevărat pasionat de IT și de bună-dispoziție așa că, alături de el, veți avea parte de cea mai faină atmosferă de învățare.

Gata, gata, ne-am lungit cu vorba, mai bine ne faceți o vizită la Sesiunea Demonstrativă și aflați chiar de la cei doi toate răspunsurile la întrebările despre carierea în Programare PHP. Suntem foarte prietenoși, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare. Ne-ar prinde bine dacă ne-ați da de veste și ați completa formularul nostru de înscriere.

PS: Dacă vrei mai multe informații despre curs – accesează link-ul nostru.