Credem cu tărie că IT-ul este un domeniu al viitorului și că toți cei care se îndreaptă către el, vor avea doar de câștigat. De aceea, la Wantsome vei avea parte de cursuri IT cu practică de la 0, pe bune! Care este primul pas? Informează-te cât mai mult despre ce înseamnă IT-ul și află ce anume ți se potrivește. Îți venim în ajutor, ca niște prieteni buni, cu o nouă Sesiune Demonstrativă pentru cursul de Java, din data de Luni – 24 Iunie, începând cu ora 18:30.

Ai auzit de Java, dar nu știi exact cu ce se mănâncă? Ei bine, Java este un limbaj de programare prin intermediul căruia îi spunem unui calculator ce să facă și cum să facă ce vrem noi! O explicație mai simplă dată de trainerii noștri Daniel Gheorghian și Lucian Moisă ar fi:

„programarea în Java este ca scrierea unui eseu, diferența este că nu folosești limba română sau limba engleză, ci alfabetul și gramatica unei limbi inventate spre a fi plăcută unui calculator”.

Deja pare mai simplu, corect?

Cui se adresează acest curs? Ție, dar chiar ție! Dacă ești o persoană curioasă și curajoasă, dornică de dezvoltare, te așteptăm la Sesiunea Demonstrativă, și de ce nu, din Septembrie să faci parte din grupa de programare a celor doi traineri. Ai observat că nu am scris nimic de cunoștințe tehnice? Tot ce trebuie să știi pentru a începe o carieră în IT vei învăța alături de noi, timp de 4 luni, prin multe exerciții și teme practice pentru acasă.

Dacă deja zâmbești la gândul că într-o zi ai putea să lucrezi și tu în IT, atunci înscrie-te la demonstrativ și hai să fim prieteni.­

PS: Noi suntem genul ală de prieteni „Good Friends Don’t Let You Do Stupid Things…. Alone!”­