Știai că industria IT este cea mai puțin afectată în perioada asta? Te gândeai de mult să îți schimbi jobul dar nu știai cu ce să începi?

„Piața muncii a trecut printr-o schimbare bruscă în ultima lună, iar efectele acestei schimbări au fost resimțite fără întârziere atât de angajatori, cât și de candidați, arată o analiză eJobs”, citată într-un articol publicat recent pe StartupCafe. Conform aceluiași articol „candidații cu experiență digitală sunt în vizorul angajatorilor, cu atât mai mult cu cât aceștia pot lucra și remote.”

Dacă și tu te gândești cum ar fi să lucrezi în IT, atunci participă la sesiuna demo interactivă a cursului de Programare Front-End și află cum poți da startul carierei tale chiar în această perioadă.

 

Când & unde?

👉 marți, 14 Aprilie de la ora 18:00

👉 online

 

Ce vom face?

👉 alături de mentorii Alexandru Munteanu și Bogdan Cochior îți vom povesti despre structura cursului și ce vei învăța în cele 4 luni de curs

👉 te vom provoca printr-un joculeț să participi activ și să îți dai seama ce presupune programarea Front-End

👉 îți vom răspunde la toate întrebările pe care le ai

 

Te așteptăm să petrecem 3 ore împreună, online, și să afli cum poți da start carierei tale în IT, chiar dacă nu ai deloc cunoștințe în domeniu. Dacă ai nevoie de o doză în plus de motivație, îți lăsăm aici un articol de pe blog-ul nostru despre un cursant tare drag nouă care a terminat cursul de Programare Front-End și s-a angajat cu succes: https://wantsome.ro/andrei-gurzun-absolvent-wantsome-x-2.html.

 

Înscrieri: https://www.eventbrite.com/e/wantsome-programare-front-end-demo-the-friendly-interactive-version-tickets-102409206694.