Wantsome, Academia Prietenoasă de IT din Iași, își deschide porțile și sălile de clasă în mediul virtual pentru a doua ediție a evenimentului Open Day de anul acesta. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 10:00. Acesta se adresează persoanelor interesate de reconversia profesională în domeniul IT, consolidarea cunoștințelor cu experiență practică în acest domeniu, dar și îmbunătățirea cunoștințelor de programare, testare, UI/UX Design, Operations & Business Analysis.

Accesul la eveniment este gratuit, iar participanții pot să afle care sunt aptitudinile și calitățile pe care angajatorii din domeniul IT le caută și recomandări de la specialiștii HR care recrutează pentru acest sector de activitate. Mai mult, participanții pot cunoaște specialiști în IT, mentori ai programelor Wantsome, pregătiți să împărtășească din experiența lor, dar și foști cursanți ai academiei. Doritorii pot afla de la aceștia cum și cât trebuie să se pregătească pentru a intra în IT dintr-un domeniu cu totul diferit și, mai ales, să descopere ce ramură a IT-ului li se potrivește mai bine.

Evenimentul este interactiv și va fi transmis live, pe platforma Zoom. Aici cei prezenți vor avea posibilitatea de a pune întrebări și de a discuta direct cu specialiștii prezenți pentru a aprofunda diferitele domenii de interes pentru ei. Detalii complete sunt disponibile și pe Facebook, pe pagina de eveniment.

🔥 Participă activ la eveniment și poți câștiga 50% discount la un curs IT la alegere. Tot ce trebuie să faci este să fii curios și să ne adresezi cea mai îndrăzneață întrebare.

A doua parte a evenimentului va fi dedicată discuțiilor pe domenii de interes, astfel că participanții vor putea intra la sesiuni separate pe Zoom, în funcție de opțiunile personale: 1. Programare, 2. Testare, 3. Operations, 4. UI/UX Design 5. Business Analysis sau 6. Reconversie profesională. La întâlnirea pentru reconversie profesională vor fi făcute și exerciții demonstrative.

Agenda completă a evenimentului:

  • 09:55 – 10:00 – Înregistrare
  • 10:00 – 10:05 – Mesaj de Bun venit și scurtă prezentare despre Wantsome
  • 10:05 – 10:15 – Program Managers, mentori în IT și proiecte viitoare
  • 10:15 – 10:45 – Discuție despre industria IT  cu invitați specialiști în HR din partea companiilor de IT
  • 10:45 – 10:55 – Scurtă pauză și marea împărțire pentru cele 6 camere ZOOM
  • 10:55 – 11:10 – Întâlnire cu mentorii. Și cu absolvenții.
  • 11:10 – 12:50 – Programe de mentorat și experiență reală de muncă
  • 12:50 – 13:00 – Q&A

Persoanele interesate de participarea la evenimentul Wantsome Open Day Live sunt invitate să își rezerve gratuit locul, accesând acest link.