În luna lui Cuptor, și la Wantsome punem la copt ceva: un Curs de Intro în Programare, numai bun de încercat dacă îți zboară mintea la o carieră „bine crescută” în IT. Dăm startul cu o Sesiune Demonstrativă în data de 04 iulie, începând cu 18:30, apoi te așteptăm timp de o lună să te-ndrăgostim de programare alături de Andrei și Mihai, trainerii de la Academia Prietenoasă de IT.

Avem grijă să nu simți că-ți furăm din vacanța și să nu îți încălzim prea tare mintea în timpul unei zile deja dogoritoare de iulie. Așa că ne întâlnim în serile de Marți și Vineri, câte 3 ore, începând cu ora 18:00. Ce este programarea? Ce e ăla un program? Dar o linie de… cod? Și limbajul de programare? Până la urmă, ce înseamnă să fii programator? … sunt întrebările de bază la care îți vom răspunde negreșit. Tot ce ne dorim este ca la sfârșitul cursului să ai o imagine completă asupra domeniului și să te convingi dacă o carieră în programare ți s-ar potrivi.

Este cursul de Intro în Programare pentru mine?

Îți sună interesant domeniul, dar habar nu ai ce înseamnă de fapt programarea și ce face un programator? Atunci da, cursul este pentru tine. Vrei să începi o carieră în programare, însă nu știi exact ce curs specializat să urmezi? Atunci da, vino să te descoperim împreună! Te bate gândul să urmezi un curs de 4 luni la Wantsome, dar vrei mai întâi să cunoști oamenii, atmosfera și modul de lucru? Atunci da, te așteptăm să ne cunoaștem mai bine!

La ce să mă aștept de la o lună alături de Wantsome?

Vei învăța bazele informaticii, de la 0, alături de trainerii Mihai și Andrei, care te vor ghida pas cu pas. Vom pune accentul pe pratică, învățare continuă și implicare activă. Te încurajăm să ai curajul să întrebi și să ceri ajutorul fără rețineri. Vei vedea că, la Wantsome, un curs este de fapt muncă în echipă, în care ne sprijinim și învățăm reciproc, într-o atmosferă friendly și relaxată. Nu vei fi programator după acest curs, dar cu siguranță vei dobândi tot bagajul informațional necesar pentru a-ți alege calculat viitorul drum în IT.

Cine vor fi trainerii mei?

Andrei Scutariu & Mihai Nechifor.

Andrei este senior .NET Developer și lucrează de peste 5 ani la Endava. Este în echipa Wantsome tocmai pentru că îi place să-i ajute pe alții să facă un switch în carieră. Pentru el este o provocare pe care o transformă într-o experiență de învățare. Este puternic orientat spre dezvoltarea personală, iar proiectul Wantsome îl ajută să se împlinească în acest sens.

Mihai este Technical Lead la Endava și are o experiență de peste 12 ani în programare. Îi place să se alăture oamenilor și proiectelor cu potențial, iar experiența Wantsome este locul în care poate să participe activ în susținerea acestora. Apreciază că Wantsome este un reper al dezvoltării industriei IT din Iași și crede cu tărie în potențialul unor astfel de proiecte locale.

Și totuși, de ce să aleg o carieră în Programare?

Avem mai multe, dar știm că 3 motive sunt suficiente:

  1. Domeniul este în continuă dezvoltare și are nevoie din ce în ce mai mulți specialiști.
  2. Inovația te provoacă constant și nu te lasă să te plictisești.
  3. Prin ceea ce creezi poți avea un impact pozitiv asupra lumii.

Am încercat să dibuim ce întrebări îți rod curiozitatea și nerăbdarea, dar știm sigur că mai ai. Că sunt două, trei, că ai o listă, te așteptăm cu toate să le ștergem împreună. Credem că ai nevoie de o foaie curată pe care să-ți schițezi noile planuri. Și cum totul începe cu un strop de drag, Wantsome te-ndeamnă ca vara aceasta să te-ndrăgostești de programare. Îți spunem noi, nu va fi doar o pasiune de-o vară!

Bine de știut!

– înscrierea se face prin completarea unui formular online: https://wantsome.ro/intro-in-programare;

– primești automat un test cu întrebări de limba engleză & logică + 45 de minute să le rezolvi, iar dacă răspunzi corect la cel puțin jumătate dintre ele, te invităm să ne cunoaștem mai bine.

– costul cursului este de 300 de euro + TVA și se achită în maximum 7 zile de la semnarea contractului.