Sesiune demo de React

Află cum poți avansa și tu în cariera ta ca programator învățănd una dintre cele mai căutate tehnologii de pe piață, printr-o sesiune demonstrativă gratuită.

Sesiune demo gratuită de Testare Automată

sesiune-demo-ta

Vrei o carieră de succes în domeniul testării? Nu ştii care este cea mai eficientă cale spre aceasta?
Descoperă programa cursului Wantsome de Testare Automată la un eveniment gratuit.

Sesiune Demo de UI/UX Design

Vrei să participi la un curs de UI/UX Design? Ai nevoie de o experienţă reală pentru a fi sigur că faci alegerea potrivită? Ai această șansă la un eveniment demonstrativ gratuit Wantsome.

Sesiune Demonstrativă de Programare .NET

Pentru a intra în lumea IT ai nevoie de determinare, voinţă şi muncă. Le ai deja pe toate dar mai ai şi dubii? Vino la un sneak peek ca să te asiguri că vrei să te faci programator cu ajutorul Wantsome.

Sesiune demonstrativă de Business Analysis

Te tentează o carieră în Business Analysis dar nu ştii de unde să începi? Wantsome îți vine din nou în ajutor. Am pregătit un nou eveniment demonstrativ (cu participare gratuită) pentru a-ţi permite să înţelegi domeniul.

Sesiune demonstrativă de Network & Infrastructure

Cum funcționează infrastructura unor giganți cum sunt Facebook, YouTube, WhatsApp, Gmail? De ce nu pică site-urile serioase de Black Friday sau cu ce se ocupă un specialist în Network & Infrastructure? Află multe răspusuri interesante într-o sesiune demonstrativă gratuită

Sesiune demonstrativă gratuită de Low-Code Engineering

În cadrul sesiunii, mentorii Robert Ciobotaru & Radu Niculcea te vor ajuta să înțelegi totul despre ce este Low-Code, ce abilități îți vei dezvolta la curs și, mai ales, vei afla unde te poți angaja la finalul celor 3 luni de curs.

Wantsome OpenDay live event

Vrei să afli mai multe despre IT, ce presupune un job în domeniu dar și despre cum ai putea să dai startul carierei tale în IT?