Testare Manuală

Wantsome nu este doar o școală unde vii să înveți, să îți faci temele și să treci testele. Este mult mai mult decât atât. Este un mediu prietenos, cu oameni faini, care sunt disponibili mereu să îți răspundă la întrebări și să te ajute cu sfaturi. Pentru mine, Wantsome reprezintă acel beculeț care s-a aprins și m-a ajutat să mă ambiționez și să fiu încrezătoare că pot duce la capăt ce mi-am propus: să mă angajez în IT. Surprinzător, am reușit! Și încă mai devreme decât mă așteptam!

Aici găseşti oameni care să creadă în tine, eu asta am simţit şi încă simt, de fiecare dată când mă văd cu ei. Nu ne cunoşteau şi totuşi au crezut în noi, în fiecare oră, în fiecare săptămână, simţeam asta mereu. Oameni care fac ce fac din plăcere şi chiar cred în ceea ce fac. Wantsome a fost rampa mea de lansare. Am găsit curajul și susținerea să intru în acest domeniu, să merg la interviuri, să nu renunț. A fost casa mea pentru 4 luni. Astfel încât, după ce am terminat cursurile, nu știam ce să fac luni și joi, de la 18:00 la 21:00.

Am ales Wantsome pentru că am primit recomandări bune din interiorul industriei IT, cu păreri argumentate şi înrădăcinate în realitate. Pentru mine a fost o experienţă unică. Mi-a schimbat cursul vieţii. Trainerii de la curs au avut multă răbdare, înţelegere, s-au modelat după capacităţile fiecăruia dar cel mai important e că au fost prieteni cu noi, ne-au înţeles pentru ca să ne poată ajuta.

Iuliana Gădrăuțanu, Absolventă Curs Testare Manuală

Pentru mine, Wantsome reprezintă o comunitate care mi-a întins o mână de ajutor când am avut nevoie, dar și pe mai departe, un loc plin de resurse și prieteni.  Aici am căpătat mai multă încredere în mine. După interviul din săptămâna de HR mi-am dat seama că am şanse reale să reuşesc şi asta se datorează atât mie cât şi trainerilor care au împărtăşit cu drag tot ce puteau să ne înveţe.

Dacă pare greu la prima impresie, nu ai primit îndrumări de la cine trebuie. Recomand prietenii de la Wantsome, te vor ajuta ei să înțelegi această limbă străină. În Wantsome nu găseşti profesori, ci prieteni gata să te înveţe şi să îţi explice de ce 1+1=2. Vei avea parte de teorie şi de practică. Da, de practică. E partea cea mai bună din tot cursul. Academia Prietenoasă de IT e școala de care ai nevoie când vrei să faci ceea ce iubești. 

Am ales Academia Prietenoasă de IT, în primul rând la sugestia prietenilor care au absolvit cursurile şi lucrau în domeniu. Feedback-ul pozitiv, oferit despre profesionalismul şi oamenii prietenoşi pe care îi voi găsi aici, a înclinat mult balanţa în luarea decizii. Un alt motiv a fost şi motto-ul promovat: Practică pe bune! (de care acasă nu aveam parte). Wantsome reprezintă un loc prietenos, călduros, în care găsești oameni faini, dispuși să te ajute oricând cu sfaturi și să-ți răspundă la întrebări. 

Eu am început cursul de Testare Manuală cu dorinţa de a face o schimbare profesională şi cu încrederea că nu voi renunţa la jumătatea drumului. Wantsome mi-a confirmat că dacă ai curajul de a porni pe un drum, există mijloacele şi oamenii potriviţi care să te îndrume, să îl urmezi până unde vrei tu să ajungi. Mi-a arătat, că nu există nu pot. Chiar dacă nu ştii ceva şi nu reuşeşti din prima încercare, trebuie să ai răbdare şi încredere că vei găsi şi soluţia potrivită.

Testare Manuala Danuzia Anusca

Wantsome reprezintă pentru mine catalizatorul de care am avut nevoie să ajung acolo unde mi-am dorit. Au fost oamenii potriviți care au apărut la momentul potrivit. Wantsome este o academie prietenoasă de IT exact așa cum spune: cu practică pe bune, cu informație de la zero și cu o programă foarte bine structurată.

Wantsome nu doar promite. Chiar te ajută să reușești! Trebuie doar să îi ajuți și tu și, implicit, să te ajuți pe tine, cu prezență activă la curs și cu multă muncă. Pentru mine, Wantsome a fost o gură de aer proaspăt, datorită căreia am devenit mai pozitivă și am căpătat mai multă încredere în mine. Mi-ar fi plăcut ca Wantsome să fi existat cu câțiva ani mai devreme, dar se pare că niciodată nu este prea târziu să faci o schimbare în viața ta. Iar ei chiar m-au ajutat să fac asta!

E foarte important să ai lângă tine oameni care să te încurajeze să mergi mai departe! Trainerii Wantsome sunt foarte buni în ceea ce fac. Sunt deschiși, țin la glumă și știu ce înseamnă un început de drum într-un domeniu atât de vast. Au o misiune destul de grea, pentru că trebuie să se adapteze fiecărui cursant și să livreze informația pe înțelesul tuturor. Dar reușesc de fiecare dată să facă acest lucru perfect! Când o să cresc, vreau să ajung ca ei!

Programare Java

Gheorghe Iaconi

Vă recomand tuturor să încercați neapărat experiența Wantsome! Dar nu porniți cu gândul că ei o să vă bage IT în cap. Sunt niște oameni minunați care știu să ungă gemul pe pâine, dar voi trebuie să fiți copiii sârguincioși care să-și facă un ceai și să mănânce. Pentru mine, Wantsome înseamnă motivație, început, dorință. Înseamnă locul care m-a ajutat să-mi îndeplinesc visul de a avea o carieră în IT.

Wantsome îți oferă posibilitatea să vezi lumina de la capătul tunelului. Este o pistă de lansare, într-o lume cu povești de succes.

Network &

Infrastructure

Dacă vrei să-ți începi cariera în IT cu dreptul, Wantsome este cea mai bună variantă. Mai mult, Wantsome înseamnă profesionalism și prietenie. După curs sunt mult mai atent la detalii și am o gândire mai analitică. Consider că atât timp cât ești pasionat de tehnologie și ești capabil să asimilezi informația fără să depui prea mult efort, nu ai cum să dai greș.

Înainte, IT-ul mi se părea ceva de neatins, ceva parcă prins într-un Matrix. După cursul de la Wantsome, mi-am dat seama cât de faini sunt oamenii din IT și cât de dornici sunt să te ajute să crești. După cursul de la Wantsome, am prins mai mult curaj și sunt gata să îmi construiesc cariera. Aici am avut mai mult decât mentori. Am avut prieteni. Și datorită lor am aflat că am și eu locul meu în acest domeniu minunat.

Le recomand tuturor să se înscrie în Wantsome! Este cea mai bună Academie de IT, în care practica este pe primul loc, iar relația cu trainerii te motivează să vrei mai mult de la tine. Pentru mine, oamenii din Wantsome reprezintă modele de urmat, prieteni și, nu în ultimul rând, oamenii fără de care nu aș fi reușit să intru în acest domeniu într-un timp atât de scurt. Le mulțumesc enorm pentru tot ce au făcut și cu siguranță voi mai face și alte cursuri la Wantsome!

vlad trifan

Wantsome a reprezentat pentru mine locul în care puteam să deslușesc tainele mașinilor virtuale într-un mediu propice învățatului cu zâmbetul pe buze. Cel mai mult mi-a plăcut că am avut parte de multă practică pe bune, cu exemplificare concretă pe baza a tot ceea ce ni s-a prezentat la curs. Și faptul că nu a rămas nimic neelucidat de către Michael Stoica și Sebastian Ungureanu, doi traineri extrem de bine pregătiți, care erau gata oricând să împărtășească toată experiența lor din IT și care ne-au încurajat pas cu pas, pe tot parcursul celor patru luni de curs.

Testare Automată

Mi-a plăcut absolut tot! A fost cea mai frumoasă „școală” pe care am urmat-o și aș repeta experiența oricând. Mi-a plăcut foarte mult faptul că trainerii lucrează în domeniu și, prin urmare, sfaturile și informațiile lor au fost de primă mână, nu din auzite. Mi-a plăcut foarte mult că s-au adaptat după ritmul clasei de învățare și nu au ținut cu dinții de o programă prestabilită. Și nu în ultimul rând, am admirat implicarea și dorința lor de a ne ajuta să ne vedem visul îndeplinit: acela de a lucra în testare automată.

Așteptarea a meritat! Cred că totul se întâmplă cu un scop și e întotdeauna unul măreț pentru creșterea și evoluția noastră. Wantsome m-a ajutat să transform un vis în realitate și să înțeleg că oamenii mai pot fi și OAMENI. Pentru mine, Wantsome a însemnat mai mult decât o școală de IT. A reprezentat oameni minunați, informații utile și relaxare. A reprezentat schimbarea de care aveam nevoie fix la momentul potrivit!

Programare .NET

Am ales Wantsome, deoarece nu eram mulțumit cu ceea ce învățam la facultate. Am ajuns la concluzia că, dacă vreau să am o șansa reală pe piața muncii, unde pot fi de interes pentru recruiteri, este cazul să investesc în mine printr-un curs de programare cu practică pe bune. Odată ce am început să intru în practică alături de colegii mei și de mentori, am realizat că aici e treabă serioasă și pot să mă dezvolt și personal, și profesional, într-un mediu călduros cu oameni foarte implicați. 

Wantsome, pentru mine, a însemnat un răspuns la întrebările mele, un rezultat la așteptările mele  și siguranța că voi avea jobul visat. Trainerii au fost cei mai tari oameni pentru mine. Andrei Scutariu și Mihai Nechifor au făcut cursul să pară ușor și știau cum să interacționeze cu noi. Știau ce să accentueze când noi nu eram siguri pe ceva, și, mai ales, aveau timp pentru fiecare în parte, ceea ce pentru mine a contat mult. 

La Wantsome, mi-a plăcut cel mai mult partea practică – să rezolv exerciții în timpul cursului sau acasă. Am experimentat un ritm alert de învățare și am fost inițiat în Programare .NET. Am văzut că, dacă am alături oameni buni în ceea ce fac și am la dispoziție materialele potrivite, pot învăța repede și cu rezultate.

mihaela maxim

Când au început cu transformarea din sistem decimal în sistem binar și eu nu înțelegeam o iotă, a fost crunt. Îmi aduc aminte că eram la curs, nu înțelegeam nimic, iar alți cursanți care aveau deja noțiunile de bază înțelegeau tot. Am simțit frustrare și frică, dar lucrul ăsta m-a determinat să pun cât mai multe întrebări și apoi să mă duc acasă și să citesc până știu mai bine decât toți ceilalți. Până la urmă, cu ajutorul trainerilor și cu mult studiu individual, am reușit să fac față provocării și nu am avut nici măcar un moment în care să îmi doresc să renunț.

developer vlad coman

Wantsome este un loc în care chiar poți să înveți, dacă îți dorești cu adevărat. Deoarece cu multă muncă, se poate! La Wantsome am învățat să mă dezvolt constant și să nu renunț. Acum sunt mult mai hotărât, mai încrezător și știu că pot să fac orice îmi doresc, bineînțeles, dacă muncesc îndeajuns. Tocmai de aceea le recomand și tuturor prietenilor mei să încerce experiența Wantsome. Pentru că este locul care m-a ajutat să îmi îndeplinesc dorința, să-mi schimb jobul, să lucrez în IT.

Wantsome m-a ajutat să fac pasul cu care cochetam de 6 ani. Este o școală unde oamenii chiar își doresc ca tu să reușești și fac tot ce le stă în putință pentru ca acest lucru să se întâmple. Fac practică pe bune, stau lângă tine pas cu pas, te ajută să înveți mai ușor, te încurajează când simți că e greu și îți oferă toate recomandările și sfaturile de care ai nevoie în materie de carieră în IT.

Aurelian Ionel Sbiera, Absolvent Curs Programare .NET

Programare Front-End

Wantsome a fost pentru mine ca un pod peste râul nesiguranţei. M-a ajutat să capăt încredere în mine şi să trec dintr-un domeniu în altul. Da, am muncit acasă, m-am străduit să înţeleg unele subiecte şi am fost singur la interviu. Dar nu aş fi putut face asta fără ca Wantsome să-mi arate că se poate, să-mi ofere încrederea în capacitatea mea de a învăţa şi să-mi ofere şansa să pun în aplicare ce am învăţat.

Cei doi traineri, Lucian Ailenei și Ovidiu Gridoraș, au fost niște mentori cu adevărat. Ne-au ghidat fiecare pas, ne-au explicat până am înțeles și ne-au sprijinit mereu. Ne-au dat sfaturi pentru viitor și au știu cum să creeze un mediu prietenos în care să nu ne simțim stingheri. Pe lângă noțiunile teoretice, ne-au dat încredere în noi și ne-au încurajat. Pentru cineva la început de drum, ca mine, acest lucru a contat mult

Când spun Wantsome, mă gândesc la o echipă de oameni faini, bine organizați, empatici, care știu ce fac și sunt dispuși să-ți ofere tot sprijinul de care ai nevoie ca să intri în lumea IT-ului. Și mai mult decât atât, prietenia nu se oprește la finalul cursurilor. Cred că accesul la oameni și evenimente din aceeași sferă de activitate este cel mai important cadou pe care Wantsome îl face cursanților.