Testare Manuală

Testare Manuala Danuzia Anusca

Wantsome reprezintă pentru mine catalizatorul de care am avut nevoie să ajung acolo unde mi-am dorit. Au fost oamenii potriviți care au apărut la momentul potrivit. Wantsome este o academie prietenoasă de IT exact așa cum spune: cu practică pe bune, cu informație de la zero și cu o programă foarte bine structurată.

Wantsome nu doar promite. Chiar te ajută să reușești! Trebuie doar să îi ajuți și tu și, implicit, să te ajuți pe tine, cu prezență activă la curs și cu multă muncă. Pentru mine, Wantsome a fost o gură de aer proaspăt, datorită căreia am devenit mai pozitivă și am căpătat mai multă încredere în mine. Mi-ar fi plăcut ca Wantsome să fi existat cu câțiva ani mai devreme, dar se pare că niciodată nu este prea târziu să faci o schimbare în viața ta. Iar ei chiar m-au ajutat să fac asta!

E foarte important să ai lângă tine oameni care să te încurajeze să mergi mai departe! Trainerii Wantsome sunt foarte buni în ceea ce fac. Sunt deschiși, țin la glumă și știu ce înseamnă un început de drum într-un domeniu atât de vast. Au o misiune destul de grea, pentru că trebuie să se adapteze fiecărui cursant și să livreze informația pe înțelesul tuturor. Dar reușesc de fiecare dată să facă acest lucru perfect! Când o să cresc, vreau să ajung ca ei!

Programare Java

Wantsome îți oferă posibilitatea să vezi lumina de la capătul tunelului. Este o pistă de lansare, într-o lume cu povești de succes.

Gheorghe Iaconi

Vă recomand tuturor să încercați neapărat experiența Wantsome! Dar nu porniți cu gândul că ei o să vă bage IT în cap. Sunt niște oameni minunați care știu să ungă gemul pe pâine, dar voi trebuie să fiți copiii sârguincioși care să-și facă un ceai și să mănânce. Pentru mine, Wantsome înseamnă motivație, început, dorință. Înseamnă locul care m-a ajutat să-mi îndeplinesc visul de a avea o carieră în IT.

Network & Infrastructure

Le recomand tuturor să se înscrie în Wantsome! Este cea mai bună Academie de IT, în care practica este pe primul loc, iar relația cu trainerii te motivează să vrei mai mult de la tine. Pentru mine, oamenii din Wantsome reprezintă modele de urmat, prieteni și, nu în ultimul rând, oamenii fără de care nu aș fi reușit să intru în acest domeniu într-un timp atât de scurt. Le mulțumesc enorm pentru tot ce au făcut și cu siguranță voi mai face și alte cursuri la Wantsome!

vlad trifan

Wantsome a reprezentat pentru mine locul în care puteam să deslușesc tainele mașinilor virtuale într-un mediu propice învățatului cu zâmbetul pe buze. Cel mai mult mi-a plăcut că am avut parte de multă practică pe bune, cu exemplificare concretă pe baza a tot ceea ce ni s-a prezentat la curs. Și faptul că nu a rămas nimic neelucidat de către Michael Stoica și Sebastian Ungureanu, doi traineri extrem de bine pregătiți, care erau gata oricând să împărtășească toată experiența lor din IT și care ne-au încurajat pas cu pas, pe tot parcursul celor patru luni de curs.

Testare Automată

Mi-a plăcut absolut tot! A fost cea mai frumoasă „școală” pe care am urmat-o și aș repeta experiența oricând. Mi-a plăcut foarte mult faptul că trainerii lucrează în domeniu și, prin urmare, sfaturile și informațiile lor au fost de primă mână, nu din auzite. Mi-a plăcut foarte mult că s-au adaptat după ritmul clasei de învățare și nu au ținut cu dinții de o programă prestabilită. Și nu în ultimul rând, am admirat implicarea și dorința lor de a ne ajuta să ne vedem visul îndeplinit: acela de a lucra în testare automată.

Așteptarea a meritat! Cred că totul se întâmplă cu un scop și e întotdeauna unul măreț pentru creșterea și evoluția noastră. Wantsome m-a ajutat să transform un vis în realitate și să înțeleg că oamenii mai pot fi și OAMENI. Pentru mine, Wantsome a însemnat mai mult decât o școală de IT. A reprezentat oameni minunați, informații utile și relaxare. A reprezentat schimbarea de care aveam nevoie fix la momentul potrivit!

Programare .NET

developer vlad coman

Wantsome este un loc în care chiar poți să înveți, dacă îți dorești cu adevărat. Deoarece cu multă muncă, se poate! La Wantsome am învățat să mă dezvolt constant și să nu renunț. Acum sunt mult mai hotărât, mai încrezător și știu că pot să fac orice îmi doresc, bineînțeles, dacă muncesc îndeajuns. Tocmai de aceea le recomand și tuturor prietenilor mei să încerce experiența Wantsome. Pentru că este locul care m-a ajutat să îmi îndeplinesc dorința, să-mi schimb jobul, să lucrez în IT.

mihaela maxim

Când au început cu transformarea din sistem decimal în sistem binar și eu nu înțelegeam o iotă, a fost crunt. Îmi aduc aminte că eram la curs, nu înțelegeam nimic, iar alți cursanți care aveau deja noțiunile de bază înțelegeau tot. Am simțit frustrare și frică, dar lucrul ăsta m-a determinat să pun cât mai multe întrebări și apoi să mă duc acasă și să citesc până știu mai bine decât toți ceilalți. Până la urmă, cu ajutorul trainerilor și cu mult studiu individual, am reușit să fac față provocării și nu am avut nici măcar un moment în care să îmi doresc să renunț.