Înscrie-te aici și participă gratuit la sesiunea demo a cursului de Programare Java cu informații de la 0! Descoperă programa, structura și metodologia celor cu care poți studia cursul la Wantsome!

Îți oferim mentorat în IT cu practică pe bune și te așteptăm online la sesiunea demo interactivă cu participare GRATUITĂ de sâmbătă, 12 septembrie 2020, începând cu ora 10:00.

Ai auzit de limbajul Java, însă nu ai o idee clară despre ce face un programator? Pe scurt, mentorii noștri ar spune că programarea în Java este ca scrierea unui eseu sau a unei nuvele. Deja pare mai ușor, nu? Diferența este că programatorii nu au cărți la final, ci software-uri scrise folosind alfabetul și gramatica unei limbi inventate pentru a fi înțeleasă de calculator.

Participă la sesiunea demo iar mentorul Daniel Gheorghian te va ajuta să înțelegi mai bine ce face un programator în fiecare zi, să afli dacă Java e un limbaj pe care ți-ar plăcea să-l studiezi și te va provoca cu o serie de exerciții.

 

Agendă:

👉 Friendly Welcome

👉 Prezentare Wantsome

👉 Prezentare curs de Programare Java

👉 Coffee Break

👉 Practică pe bune: jocuri și exerciții

 

Această desiune demo este pentru tine, dacă:

👉 ești o persoană curioasă iar domeniul IT se află pe lista ta de curiozități,

👉 vrei să afli ce anume presupun educația în IT și un job în domeniu,

👉 îți dorești noi provocări și noi oportunități în carieră.

 

Bine de știut:

Durata sesiunii demonstrative de Programare Java: 2 ore

Desfășurare: online, prin platforma ZOOM

Ai nevoie de: conexiune la internet, un laptop sau un telefon mobil

Tips&Tricks: Pregătește-ți o listă de întrebări

După ce te înscrii, vei primi linkul pe care trebuie să îl accesezi pentru a participa live, alături de noi.

 

 Ce trebuie să faci?

✔ Să te asiguri că ai o conexiune bună la internet

✔ Să testezi dacă îți merge microfonul și camera la laptop (suntem tare prietenoși și curioși să te cunoaștem); dacă nu funcționează, nu-ți face griji ne adaptăm rapid și vorbim pe chat

✔ Să îți găsești un colțișor liniștit unde să poți sta pe durata evenimentului

Vrei să afli mai multe despre cursul Wantsome de Java dar nu ai timp să participi la sesiunea demonstrativă online de sâmbătă, 12 septembrie, ora 10:00? Click aici pentru detalii sau trimite un email la: [email protected]