Descoperă cum te poți împrieteni cu IT-ul, printr-o sesiune demonstrativă gratuită!

 

Înscrie-te aici și participă gratuit la sesiunea demo a cursului de IT Beginner cu informații de la 0! Vei avea parte de o experiență practică frumoasă și vei cunoaște programa, structura și metodologia mentorilor care susțin cursul IT Beginner la Wantsome!

Îți oferim mentorat în IT cu practică pe bune și te așteptăm online la sesiunea demo cu participare GRATUITĂ de miercuri, 24 iunie 2020, începând cu ora 18:00.

În cadrul sesiunii, mentorii Elena Păduraru & Victor Epure te vor ajuta să înțelegi totul despre

programul de mentorat care își propune să împrietenească oamenii cu domeniul IT, să-i descâlcească misterele și să-l demitizeze, în numai 4 săptămâni intense. 

 

IT Beginner

Programa acestui curs Wantsome e structurată cu blândețe – pornim, de la înțelegerea computerului/laptopului personal, pentru ca mai apoi să cunoaștem modul în care se naște și se dezvoltă o aplicație software. Aici punem accentul pe oamenii și procesele care facilitează drumul de la idee la produs.

Întregul drum este presărat cu exerciții și provocări practice gândite anume ca să-ți poți însuși toate informațiile predate. Vei afla mai multe chiar în cadrul sesiunii demo, direct de la Elena Păduraru și Victor Epure.

Agendă:

 1. Friendly Welcome
 2. Prezentare Wantsome
 3. Little Break
 4. Prezentare curs de IT Beginner

Acest DEMO este pentru tine, dacă:

 • vrei să știi ce poți învăța pentru a te descurca mai bine la job,
 • vrei să afli ce parte a IT-ului ți s-ar potrivi cel mai bine,
 • îți dorești noi provocări și noi oportunități în carieră.

Bine de știut:

 • Durată: 2 ore
 • Desfășurare: online, prin platforma ZOOM
 • Ai nevoie de: conexiune la internet, un laptop sau un telefon mobil
 • Tips&Tricks: Pregătește-ți o listă de întrebări

 

După ce te înscrii, vei primi linkul pe care trebuie să îl accesezi pentru a participa live, alături de noi.

Ce trebuie să faci?

✔ Asigură-te că ai o conexiune bună la internet.

✔ Testează dacă îți merge microfonul și camera la laptop (suntem tare prietenoși și curioși să te cunoaștem); dacă nu funcționează, nu-ți face griji ne adaptăm rapid și vorbim pe chat.

✔ Găsește un colțișor liniștit unde să ne poți urmări pe durata evenimentului.

Vrei să afli mai multe despre cursul Wantsome de IT Beginner dar nu ai timp miercuri, 24 iunie, de la 18:00? Click aici pentru detalii sau trimite un email la: [email protected].

 

Înscrieri la eveniment pe: https://www.eventbrite.com/e/sesiune-demonstrativa-gratuita-de-it-beginner-tickets-109140562360.