Dacă e vară și ai mai mult timp, profită la maxim de evenimentele pe care le pregătim și informează-te despre ce înseamnă o carieră în IT, mai ales în Programare. Cum să începi? Ei bine, ca începutul să fie mai ușor pentru tine am pregătit un nou curs – Intro în Programare – prin care timp de o lună de zile vei acumula cunoștințele de bază despre limbajele de programare și abilitățile necesare unui bun programator.

Poți afla mai multe despre curs dacă participi la Sesiunea Demonstrativă din data de 04 iulie 2019, începând cu ora 18:30. Andrei Scutariu și Mihai Nechifor îți ­­vor prezenta structura și programul, iar la sfârșit îți vor răspunde la întrebări.

Practic, la curs vei avea ocazia ca prin multe exerciții practice, prin mentorat și prin cunoștințe tehnice să îți dai seama ce limbaj de programare ți se potrivește cel mai bine și care este următorul pas de făcut pentru a da startul carierei tale în IT.

Dacă încă te întrebi de ce să te înscrii la acest curs, poți afla răspunsul citind mini-interviul de la noi de pe site.

Participarea la sesiunea demonstrativă este gratuită, însă locurile sunt limitate. Așa că, dă-ne de veste și înscrie-te chiar aici.