Înscrie-te aici și participă gratuit la sesiunea demo a cursului de Programare Front-End cu informații de la 0! Descoperă programa, structura și metodologia celor cu care poți studia cursul la Wantsome!

Îți oferim mentorat în IT cu practică pe bune și te așteptăm online la sesiunea demo interactivă cu participare GRATUITĂ de sâmbătă, 30 mai 2020, începând cu ora 10:00.

În cadrul sesiunii, mentorii Andrei Soporean & Robert Diaconeasa te vor ajuta să înțelegi ce face un programator în fiecare zi, să afli dacă programarea Front-End este ceea ce ți-ar plăcea să studiezi și te vor provoca cu o serie de exerciții.

Încă nu știi cu ce se mănâncă FrontEnd-ul? Iată cum explică mentorii Wantsome: „Să zicem că intrăm într-un restaurant. Prima dată, ne uităm la cum este amenajat și ne creăm o impresie. Apoi ne așezăm, citim meniul, interacționăm cu ospătarul și comandăm. Deși știm că mâncarea este pregătită în spate de un bucătar, până să ajungem să mâncăm, suntem captivați de prima impresie și interacționăm cu persoanele din jurul nostru. Așa se întâmplă și la produsele software. Programatorul de FrontEnd realizează toată partea de prezentare, acea primă impresie și experiența pe care o are un utilizator cu o platformă”.

 

Agendă:

👉 Friendly Welcome

👉 Prezentare Wantsome

👉 Prezentare curs de Programarea Front-End

👉 Coffee Break

👉 Practică pe bune: exerciții și jocuri interactive

 

Această sesiune demo este pentru tine, dacă:

👉 ești o persoană curioasă iar domeniul IT se află pe lista ta de curiozități,

👉 vrei să afli ce anume presupun educația în IT și un job în domeniu,

👉 îți dorești noi provocări și noi oportunități în carieră.

 

Bine de știut:

Durata sesiunii demonstrative de Programare Front-End: 3 ore

Desfășurare: online, prin platforma ZOOM

Ai nevoie de: conexiune la internet, un laptop sau un telefon mobil

Tips&Tricks: Pregătește-ți o listă de întrebări

 

După ce te înscrii, vei primi linkul pe care trebuie să îl accesezi pentru a participa live, alături de noi.

 

 Ce trebuie să faci?

✔ Să te asiguri că ai o conexiune bună la internet

✔ Să testezi dacă îți merge microfonul și camera la laptop (suntem tare prietenoși și curioși să te cunoaștem); dacă nu funcționează, nu-ți face griji ne adaptăm rapid și vorbim pe chat

✔ Să îți găsești un colțișor liniștit unde să poți sta pe durata evenimentului

Vrei să afli mai multe despre cursul Wantsome de Programare Front-End dar nu ai timp să urmărești sesiunea demonstrativă online sâmbătă, 30 mai. Click aici pentru detalii sau trimite un email la: [email protected].