Și, ce ai vrut să te faci când erai copil?

– Eram un amalgam… de activități!

Cercetând înălțimile copacilor și adâncimea Siretului în zilele calde de vară, Sergiu a copilărit liber și curios să le încerce pe toate. Cel mai tare s-au prins de el desenul, pictura, ba chiar și sculptura în marmură la un anumit moment. De aici până la UI/UX design o cale corectă a fost următoarea – studiul web designului pe cont propriu, marketing la facultate în țară, multimedia design și comunicare în afară, și un pic de șlefuire profesională la Wantsome.

Atracția pentru web design a început să apară odată cu primul calculator avut, dar dragoste la prima vedere a fost abia când a intrat în laboratorul de informatică. A fost un moment neprevăzut în care și-a surprins profesorul schimbând culorile ecranului, ceva ce avea să afle că făcea parte dintr-o „chestie numită html”. În două săptămâni, a învățat cod în Notepad și își făcea singur fișiere autorun pentru CD-uri. La 16 ani, câștiga și primii lui bani din web design. Sergiu a ajuns la noi sătul să pună UI/UX-ul pe locul al doilea. Își dorea să crească și să primească validare în domeniu, așa că avea nevoie de o pregătire pe bune. Și-a pus încrederea în Wantsome, fiind atras de structura cursului, trainerii experimentați și lucrurile pozitive pe care foștii cursanți i le-au povestit. Cu ceva cunoștințe, dar zero încredere în ceea ce poate face, a decis să urmeze cursul de UI/UX design la noi. Și dacă tot a fost dragoste la prima vedere cu domeniul, va absolvi chiar de Dragobete.

Wantsome îți dă oportunitatea să te îndrăgostești de ceea ce faci. Pasiunea și procesul se întâlnesc în același loc pentru a da formă viselor tale. Dă-ți o șansă!

După primele săptămâni de curs, Sergiu începuse deja să simtă efectele Wantsome – încrederea în sine a crescut, a găsit răspunsuri la aproape toate întrebările cu care pornise la drum, a învățat să aibă răbdare, să asculte și să se bucure de ceea ce descoperă dincolo de zona lui de confort. După ora 6 seara și o zi obositoare de muncă, simte că prinde viață alături de noi și că informațiile primite îi devin hrană, după cum chiar el s-a exprimat. Trainerii Andra Spiridon & Robert Dumitru aduc plus-valoare cursului prin implicarea lor și feedback-ul constant și competent de care Sergiu avea nevoie și-l primește.

S-a angajat deja la BeeNear și nici nu ne îndoim că n-a găsit acolo mediul de lucru la care visa – cu o cultură sănătoasă, cu beneficii și oportunități care să-l stimuleze creativ, să-l ajute să se perfecționeze și să-și mențină vie pasiunea. În viitor vede clar un singur lucru – UI/UX designul, iar restul va fi poveste.

Wantsome reprezintă o oportunitate. Un mod sigur de a învăța să iubești ceea ce faci.

… și să faci ceea ce iubești, am mai adăuga noi. Până la urmă, de aici începe reconversia profesională, de la dorința unei schimbări care să-ți aducă acel loc de muncă pentru care, dimineața, nu te dai jos din pat cu un oftat. Un job pe care să-l iubești. Iar unii aleg să lucreze alături de noi la visul cu un astfel de job. Ai încredere să faci la fel? 😊