E luni, e primăvară, e momentul perfect să îți dăm o veste bună-bună-bună. Care-i vestea? Ei bine, mult-așteptatul curs de Programare PHP începe pe 19 martie iar tu ai șansa să prinzi unul dintre puținele locuri rămase libere, evident, dacă te înscrii repede-repejor și treci testul!

Până să dai tu cu „Submit” la formularul de înscriere, am zis să fim niște prieteni buni și să îți povestim pe îndelete ce vei face la curs, să îți spunem de ce ar trebui să te înscrii și să îți facem cunoștință cu cei trei traineri unul și unul care te vor însoți pas cu pas în următoarele 4 luni!

Cine se poate înscrie la cursul de Programare PHP?

Hai să începem cu începutul, pentru că probabil te întrebi deja dacă tu ai putea să faci cursul ăsta și, mai ales, unde te-ai putea angaja după absolvirea lui.

Cursul de Programare PHP de la Wantsome este pentru:

 • Orice persoană care vrea o carieră în IT, chiar dacă nu are cunoștințe în domeniu. Se poate? Da, se poate, pentru că la Wantsome se învață programare de la zero;
 • Orice persoană care vrea să învețe să construiască un website cu forțele proprii;
 • Oricine vrea o inițiere în programare Web;
 • Orice persoană care a interacționat cu o pagină Web și care e interesată să știe ce e „în spatele cortinei”;
 • Oricine are destulă voință și răbdare să ducă la bun sfârșit cele 4 luni de curs cu practică pe bune și programare de la zero.

De ce să alegi cursul de Programare PHP de la Wantsome?

PHP este unul dintre cele mai folosite limbaje de programare și e utilizat atunci când se creează websiteuri dinamice și aplicații web. Iar dacă ai nevoie de o listă de motive pentru care ar trebui să alegi PHP, uite cum le înșirăm pe toate chiar aici:

 1. 79% dintre website-urile din lume folosesc PHP, conform W3Techs;
 2. PHP este în top 10 cele mai populare tehnologii din 2018, conform Stackoverflow;
 3. PHP este unul dintre cele mai ușoare limbaje de programare;
 4. Are o varietate mare de frameworkuri;
 5. Are o abordare foarte bună pentru OOP;
 6. Are foarte multe opțiuni de găzduire web;
 7. Este compatibil cu toate platformele Windows, MacOS, Linux sau UNIX;
 8. E ușor de menținut, este gratuit și e Open-Source;
 9. Este ușor de integrat cu tehnologii precum Redis, Memcached, MongoDB, RabbitMQ, MySQL etc.;
 10. Este un limbaj de programare folosit în majoritatea companiilor de IT din Iași, așa că piața locurilor de muncă pe nișa asta este destul de ofertantă;
 11. Nu ai nevoie de cunoștințe în IT, pentru că la curs vei face programare de la zero;
 12. Punem accent mult pe practică, așa că vei învăța 30% teorie și 70% practică;
 13. Vei avea 3 traineri experimentați, care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre programarea PHP și care îți vor deveni mentori și prieteni, deopotrivă!

Cine sunt trainerii cursului de Programare PHP?

Dacă tot am adus vorba de cei trei traineri, hai să-ți facem cunoștință cu ei și să îți povestim cu cine îți vei petrece următoarele patru luni programând de zor și învățând PHP pe bune.

Adrian Păduraru

Adrian este Technical Team Leader la Travel Tech și a fost dintotdeauna pasionat de calculatoare. Lucrează în IT de peste 15 ani și și-a adus aportul în companii și proiecte diverse de-a lungul timpului. Acum a venit timpul să dea mai departe din cunoștințele lui despre PHP și IT, așa că s-a alăturat echipei de traineri Wantsome și a acceptat provocarea de a-i învăța programare de la zero pe cei aflați la început de drum în IT.

Nu știe ce ar face dacă nu ar mai lucra în IT, dar știe sigur că orice ar fi, ar face-o extraordinar de bine. Pentru că este pasionat de tot ceea ce face și îi place să dea întotdeauna 100%. Își îmbunătățește permanent cunoștințele și abilitățile în anumite arii pe care le consideră precare, motiv pentru care participă în medie la 2 traininguri pe an.

Când se uită la trecut, și-ar dori să se întoarcă în momentul în care și-a deschis propria companie, ca să poată să își aleagă mai cu grijă colaboratorii și să nu lase nimic la voia întâmplării. Când se uită la viitor, își propune să dezvolte o aplicație de la zero, după o idee proprie. Cât despre prezent, e foarte concentrat pe cursul de PHP de la Wantsome, unde de abia așteaptă să își cunoască toți cursanții și să îi inspire să crească tot mai mult în noua lor carieră din IT. Și bineînțeles, are și un mesaj pentru ei: „Așteptați-vă ca efortul depus în cele 4 luni să merite! Nu va fi ușor, dar va merita din plin!”.

Până atunci, se bucură de pasiunile lui, fotbalul și pescuitul, dar mai ales de fiica lui, pe care o consideră cea mai mare realizare din viața sa.

Dragoș Andrei

Dragoș este Full Stack Developer la Inforitus și a venit ca trainer în Wantsome, pentru că a fost atras nu doar de implicarea noastră în tot ceea ce înseamnă comunitatea de learning în IT, ci și de rata mare de angajare în IT a absolvenților noștri. 70% rată de angajare, în caz că încă nu a ajuns la urechile tale această informație extrem de importantă.

Dragoș lucrează în IT din primul an de facultate și încearcă tot timpul să se dezvolte profesional cât mai mult, de la studiul individual, până la participarea la multele evenimente din domeniu. Dacă nu ar lucra în IT, ar încerca să își deschidă propria afacere, deși are și acum nostalgia fotbalului profesionist, marea lui pasiune încă de când era copil.

Dacă s-ar putea întoarce în timp, ar vrea să nu se mai lase influențat de părinți și să încerce totuși să aibă o carieră în fotbal. Dar cum nu se poate întoarce, se gândește doar la viitor și la celălalt gând măreț al său: să viziteze Statele Unite ale Americii. Până atunci, își pune toată energia în munca sa din IT, dar și în pasiunile sale, fotbalul și jocul de poker. Nu degeaba citatul lui preferat sună cam așa: „Viața e ca pokerul: dacă nu pui nimic la bătaie, nu ai ce să scoți!”.

Daniel Burghelea

Daniel este Programator la WebMagnat și s-a alăturat echipei de traineri de la Wantsome pentru că îi place buna dispoziție de aici și pentru că își dorește să îi ajute cu adevărat pe oameni să își construiască o carieră în IT. Vede piața de IT din Iași extrem de dinamică și ușor agresivă, însă totodată știe că e plină de oameni faini, implicați și dornici să crească împreună.

Când era mic, își dorea să devină… musafir. Nu știm cum ar fi o astfel de meserie, dar noi l-am primit pe Daniel în „casa” noastră cu brațele deschise și nu ca musafir, ci ca pe un adevărat prieten de încredere. Și suntem siguri că îi place și lui mult mai mult așa, decât simplu musafir pe la noi!

Dacă nu ar lucra în IT, și-ar deschide propria afacere sau ar cultiva lavandă. Dar își practică meseria cu multă pasiune și împărtășește din toată experiența lui tuturor celor care își doresc să crească în acest domeniu.

Dacă s-ar putea întoarce în timp, ar reveni la anul întâi de facultate și ar învăța mai mult. În prezent, citește foarte mult și investește tot timpul în dezvoltarea sa, ceea ce le recomandă și celorlalți. În timpul liber, se bucură de pescuit, marea lui pasiune și de familia sa, cea mai mare realizare din viața lui.

Ce îți recomandă trainerii PHP?

I-am întrebat pe cei trei traineri de la cursul de Programare PHP ce recomandări au pentru tine și uite așa a ieșit această listă extrem de utilă, pe care poți să o ții aproape și să o aplici în fiecare zi:

 • Nu te aștepta la roade fără efort individual;
 • Pregătește-te pentru o cantitate mare de informații și multă-multă practică;
 • Învață încontinuu;
 • Dedică-te 100%;
 • Sinceritatea cu tine și cu ceilalți e vitală;
 • Practica este cel mai bun lucru, dacă vrei să înveți un limbaj de programare;
 • Mentoratul trainerilor este extrem de important, dar ceea ce contează cu adevărat este efortul personal, perseverența și determinarea;
 • Studiul individual, pe lângă sprijinul trainerilor, crește semnificativ șansa de a te angaja în IT;
 • Să ai tot timpul în minte principiul lui Pareto (regula 80-20);
 • Să faci temele date de traineri săptămânal și să aloci suficient timp pentru cursul de PHP;
 • Nu diploma este cheia succesului după cursul de PHP, ci cunoștințele dobândite și atitudinea pe care o ai;
 • Oferă și primește feedback. Tot timpul;
 • Înarmează-te cu răbdare pentru toate provocările cu care te vei întâlni în cele patru luni de curs;
 • Pune tot timpul întrebări, oricât de stupide ți s-ar părea la acel moment;
 • Vino la fiecare curs și dă de fiecare dată 100%;
 • Interacționează cât mai mult cu trainerii, colegii și cu întreaga echipă Wantsome. Așa se nasc nu doar prieteniile, ci și recomandările pentru următorul tău loc de muncă.

Ce se întâmplă după ce termini cursul de Programare PHP?

Când termini cele patru luni de curs cu programare PHP de la zero și practică pe bune, vei putea crea un website în PHP și te vei putea angaja ca PHP Programmer sau Web Developer într-una dintre companiile IT din Iași! Și asta pentru că vei trece printr-o programă excelent pusă la punct de către cei trei traineri și, bineînțeles, prin Săptămâna de HR oferită de specialiștii de la It’s Wise, care îți va aduce tips & tricks despre CV, profilul de LinkedIn, angajare, carieră și simulări de interviuri HR și interviuri tehnice cu specialiști din domeniu.

Pe scurt, tot ce trebuie să știi pentru a fi cu adevărat gata să intri în industria IT și să te bucuri de o carieră de succes în acest domeniu atât de dinamic și atât de ofertant. Iar noi ne bucurăm să îți scriem povestea de succes pe blogul Wantsome, ca să îi inspiri și pe ceilalți să aibă încredere în ei, să încerce, să reușească!

Cum te înscrii tu la cursul de Programare PHP?

Acum că ai aruncat un ochi peste programa de la curs și ai făcut cunoștință cu cei trei traineri, zicem să nu mai pierzi timpul și să te înscrii imediat. De ce? Pentru că locurile s-au ocupat deja aproape în totalitate și ai șansa să prinzi unul dintre ultimele locuri la primul curs de Programare PHP de la Academia Prietenoasă de IT din Iași!

Dacă ți-e clar totul și știi sigur că ești gata să începi aventura celor 16 săptămâni de curs cu practică pe bune și informații de la zero, fă primul pas în cariera ta IT și înscrie-te online! După ce completezi formularul de înscriere, mai ai două probe de trecut: testul online și interviul față în față cu echipa Wantsome! Apoi primești confirmarea de admitere în Academia prietenoasă de IT și te alături cursanților Wantsome, poveștilor care inspiră și oamenilor determinați să reușească! Dar mai bine citește aici pe îndelete care sunt etapele de admitere în Wantsome și tot ce trebuie să știi despre procesul de învățare și angajare în IT.

Așadar… ești gata să faci și tu parte din prima serie a a cursului de Programare PHP de la Wantsome și să îți începi mult-așteptata carieră în IT?