Te gândești de ceva timp să înveți programare Java? Notează-ți în agendă: de pe 27 octombrie începe cursul online de Java de la Wantsome, adică 4 luni de sesiuni de curs live, pe Zoom, de două ori pe săptămână, 70% practică & 30% teorie și pregătire completă pentru interviul de angajare.

De ce să urmezi un curs de programare Java la Wantsome?

  • Dacă vrei să înveți programare de la 0 sau ai deja câteva cunoștințe pe care vrei să le aprofundezi, cursul de Java ți se potrivește. Nu-ți face probleme legate de pregătirea ta anterioară, domeniu sau vârstă. Se poate!
  • Titulatura Junior Java back-end developer îți sună bine? E jobul pe care-l poți avea după absolvire. Și Testarea Manuală și cea Automată sunt variante potențiale, iar cu puțin curaj și efort, ai putea face față și unui interviu de programare .NET.
  • Vei face multă practică, fapt care te va ajuta ca la sfârșitul celor 4 luni de curs să te simți cu adevărat pregătit. Programa este structurată astfel încât 70% din parcursul tău să presupună exerciții, teme și un proiect practic final.
  • Nu ne sfiim să spunem asta – avem cei mai faini mentori, profesioniști dedicați meseriei, oameni deschiși și prietenoși care abia așteaptă să te ajute prin cele mai bune mijloace de învățare să intri în lumea IT-ului.
  • Te pregătim pentru interviul de angajare. La Wantsome, cursurile presupun și o Săptămână de HR, în care afli de la specialiști cum să-ți faci un CV impecabil, un profil de LinkedIn atrăgător și relevant și alte tips & tricks care să te ajute la interviul propriu-zis pe care-l vei simula alături de noi.
  • Dacă ești ieșean, probabil știi deja că industria IT din Iași este într-o continuă creștere. Avem o comunitate frumoasă, ne bucurăm de evenimente și conferințe specifice și foarte multe companii se extind sau își deschid porțile, chiar și în acest context pandemic.

Nu funcționează principiul FOMO când îți spunem pe bune că mai avem un singur loc disponibil? Îți mai dăm un motiv – viitorul tău mentor, Daniel Gheorghian.

Cine este mentorul?

Daniel lucrează în IT din anul 2006, când a terminat Facultatea de Informatică. Este Technical Lead & Scrum Master la Mind CTI, locul în care a lucrat de la bun început pe diferite proiecte și poziții. Aici a descoperit că-i place enorm de mult atunci când participă la sesiunile de recrutare și pregătește sesiuni de instruire pentru angajați. Întotdeauna i-a plăcut să-i ajute pe ceilalți să învețe, iar una dintre satisfacțiile cele mai mari este momentul în care fața celui ajutat se luminează fiindcă a înțeles sau a descoperit ceva nou. Firesc că locul lui este alături de mentorii Wantsome.

Când pune puțin deoparte, dar niciodată complet, rolurile de IT-ist și mentor, Daniel face loc pentru celelalte două pasiuni ale sale, muzica și boardgames, visează la un an sabatic prin lume și nu ratează nicio provocare care l-ar putea face mai bun în profesia lui. Cea mai mare realizare a sa este familia. Motto-ul preferat? Just keep trying!

Acum că știi tot ce trebuie să știi, ți-ai notat? 27 octombrie. Îți poți rezerva locul aici. Toate informațiile despre curs sunt disponibile pe site-ul Wantsome sau ne poți contacta pe e-mail, la [email protected]. So just keep trying, dar de data asta încearcă alături Wantsome!