Vrei să cunoști oameni noi? Hai la Wantsome Open Day! www.wantsome.ro E mai mult decât știai.

Cunoaște oamenii Wantsome. Mai mult decât traineri. Mentori.

Vrei să afli mai multe despre IT, ce presupune un job în domeniu dar și despre cum ai putea să dai startul carierei tale în IT? Atunci vino să ne cunoști și să-ți povestim, pe rând, despre cursurile noastre ACREDITATE și despre ce înseamnă un program de învățare accelerată, bazată pe mentorat și practică pe bune, de la 0! Mentorii noștri sunt oameni cu drag de oameni, practicieni cu multă experiență și formatori acreditați, care împărtășesc cu pasiune din cunoștințele lor.

🥁 Participă la Open Day și poți câștiga la tombolă o reducere de 50% la unul dintre cursurile noastre, la alegere

Când și unde ne întâlnim pentru Open Day?

👉 în data de 12 ianuarie 2020, de la ora 10:00, locația urmează să fie anunțată

Cum știi că acest Open Day este pentru tine?

👉îți dorești o schimbare în cariera ta

👉 ai mulți prieteni care lucrează în IT și domeniul te atrage și pe tine

👉 nu ai deloc cunoștințe în IT și vrei să afli ce anume presupune un job în domeniu

👉 nu știi ce curs IT ți se potrivește

👉 ai mai auzit de Wantsome, Academia Prietenoasă de IT și chiar ți-a fost recomandat de cei apropiați

Care este oferta educațională la Wantsome?

⏰ Cursuri introductive: 1 lună de zile, 24 ore, 2 zile pe săptămână, câte 3 ore fiecare întâlnire

⏰ Cursuri de bază: 4 luni de zile, 102 ore, 2 zile pe săptămână, câte 3 ore fiecare întâlnire

⏰ Cursurile pentru avansați: 2 luni de zile, 48 ore, 2 zile pe săptămână, câte 3 ore fiecare întâlnire

⏰ Workshop-uri

Cu ce te ajută cursurile & workshop-urile Wantsome?

✔ să faci primii pași în lumea IT-ului sau să faci un upgrade de skill-uri

✔ să începi o carieră în domeniu

✔ pregătire pentru angajare (creare CV și profil de LinkedIn, simulări 1:1 interviu HR și tehnic, tips & tricks pentru prezentarea la un interviu de angajare)

Cerințe preliminare?

✔ bună-dispoziție

✔ curiozitate

✔ dorința de a face o schimbare

Ca de obicei, noi te așteptăm într-o atmosferă prietenoasă și relaxată în care să-ți povestim ce înseamnă un proiect de mentorat cu practică pe bune și cât de important este sprijinul profesioniștilor, din domeniu, atunci când vrei să începi de la 0, pe un drum nou. Apoi, bineînțeles îți vom prezenta ce presupun cursurile și îți vom răspunde la toate întrebările pe care le ai.

🎆Cum ar fi să pornești din 2020 cu un job în IT?🎯

Acu-i acu! Află răspunsul la întrebare în cadrul evenimentului.

Vreți să știți cum a fost întâlnirea noastră de la Open Day?

Cel mai mult ne place să ne petrecem timpul între prieteni, să povestim despre Wantsome, comunitatea de learning (buchiseală 😉) prin mentorat și practică, despre absolvenți, să aflăm tot ce se mai întâmplă nou prin industria #IT și să cunoaștem oameni curioși și dornici sa dea startul unei cariere în IT sau să-și îmbunătățească skill-urile tehnice. Asta am făcut și duminica aceasta la cea de-a doua ediție Wantsome Open Day, alături de mentori, invitați #HR din industrie și peste 250 de participanți.
Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, pentru început le-am dat cuvântul absolvenților, să împărtășească din experiența Wantsome, despre lunile de curs dar și despre cum Wantsome i-a ajutat să spună „start carieră în IT” și să pornească de la 0, într-o frumoasă aventură profesională. Apoi, ne-am bucurat de prezența celor 5 invitate HR din industrie: Silvia Gându (Mambu), Alina Covaci (Endava), Ioana Pintilie (Endava), Mihaela Vicol (Thinslices), Mihaela Pitulac (Eon), pentru o sesiune Q&A, în care să demontăm miturile despre IT (mitul „diplomei de la o Facultate de profil”, mitul că „e prea târziu să încerc la vârsta asta”, mitul „salariilor mari” din industria IT, încă de la început de drum) și pentru a oferi informații utile si reale.

Mentorii au prezentat toate cursurile Wantsome, la care se pot înscrie cursanții, si tehnologiile pe care le pot învăța dar, mai ales, au povestit despre experiența lor profesională, despre ce însemnă să fii tester, programator, BA, DevOps Engineer, UI/UX Designer, Network Engineer, Infrastructure Engineer și despre pasiunea lor pentru mentorat.
Timpul a zburat rapid (5 ore 😉), așa că am încheiat după-amiaza cu extragerea câștigătorului pentru tombolă. Norocosul ediției este @Marius Alexandru și așteptăm cu nerăbdare să aflăm care curs îi face inima să tresară de nerăbdare și curiozitate să învețe.