Te simți epuizat, stresat și cu moralul la pământ? Cam așa ar putea să sune începutul unei reclame la medicamente. Noi nu suntem doctori, cel puțin nu unii obișnuiți. Însă, te putem ajuta să găsești un leac la lipsa unui zâmbet atunci când te privești în ipostaza profesională în care te afli. Numai că, până să intri la tratament alături de noi, trebuie să-ți faci singur o analiză și să-ți identifici diagnosticul și poate chiar o idee de rețetă.

Nu vrem să-ți fie greu, așa că avem pentru tine un mic ajutor. Este vorba despre un joc prin care te provocăm mai întâi de toate să răspunzi cu Da/Nu la întrebările de mai jos:

  1. Ești nefericit/ă la locul de muncă? Simți în fiecare zi că ești fără chef de lucru, ai stări depresive, te simți plictisit, neînțeles, neapreciat ori tratat așa cum nu ți-ai dori?
  2. Nu prea ai chef să mergi la job? Adică te ridici greu din pat dimineața, abia aștepți să treacă orele de lucru și te deprimă ultimele ore ale unei zile libere, atunci când te gândești că a doua zi o iei de la capăt?
  3. Simți că nu trăiești atunci când lucrezi și că viața începe și se termină în afara jobului? Încerci să compensezi în weekend cu ieșiri și activități care îți aduc cu adevărat bucurie?
  4. Simți că mediul în care lucrezi nu te ajută să crești profesional, și nicidecum personal. Ba mai mult, colectivul ți se pare toxic pentru evoluția ta?
  5. Simți că joci un rol care nu îți aduce plăcere? Cu alte cuvinte, jobul tău presupune niște task-uri care, deși ești capabil să le îndeplinești, nu te fac fericit?
  6. Crezi că rezultatul muncii tale și a întregii companii este fără sens ori nu aduce în vreun fel plus-valoare societății?
  7. Crezi în adâncul sufletului tău că există o carieră care îți poate aduce mai multă satisfacție, bucurie, recunoaștere și în definitiv mai mult succes în toate aspectele vieții tale?

Câți de Da! ai strâns? Îți spunem noi că și unul singur este semn că ar trebui să iei în considerare o reconversie profesională. Din nefericire, când este nevoie de schimbarea locului de muncă, refuzăm soluția ori o amânăm. Desigur, niciodată nu este prea târziu, dar de ce să ne consumăm, captivi într-un domeniu profesional în care nu ne mai regăsim? Frica, comoditatea ori părerile celorlalți nu sunt motive justificate. Este absolut normal să facem astfel de schimbări, mai ales că și noi la rândul nostru, în timp, ne schimbăm obiceiurile, pasiunile, interesele și obiectivele.  Pentru a purta cu ușurință un astfel de bagaj care ia forme diferite în anumite momente ale vieții, ar trebui să pășim spre o direcție potrivită noilor nevoi. Locul de muncă nu trebuie să fie colivia din care abia aștepți să evadezi, când poți face din întreaga ta viață un zbor liber și plăcut. Este firesc să-ți permiți să trăiești frumos.

Și ca orice joc, și jocul nostru are mici capcane. Simplul fapt că ai ajuns la final, căutând răspunsuri, este un semn că nu ești mulțumit de locul în care te afli acum și că simți că se poate mai bine. Mai avem o curiozitate (poate reușim să punem la cale și o rețetă de tratament) – Te-ai gândit la IT când ai răspuns cu Da! la ultima întrebare de mai sus? Pentru că dacă ai făcut asta, îți recomandăm să ne răsfoiești site-ul – poveștile absolvenților, informațiile despre cursurile pe care le poți urma alături de noi și oamenii Wantsome care te pot ajuta – și să alegi pentru tine cel mai bun curs-medicament care te poate apropia mai mult de un job „sănătos” pentru mintea și sufletul tău. Pregătit de intervenție?

 

Regulament joc „𝐓𝐮 𝐜âț𝐢 𝐝𝐞 𝐃𝐚! 𝐚𝐢 𝐬𝐭𝐫â𝐧𝐬?”😉

Te provocăm să intri în #𝐣𝐨𝐜 🤓 și să ne spui câți de „𝐃𝐚” ai strâns la întrebările noastre, postate până acum. Lasă-ne un comentariu (pe paginile noastre de social-media), cu numărul la care ai ajuns și dă tag unui prieten cu care ai vrea să te bucuri de cursuri și poți câștiga o #𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟓% la unul dintre cursurile noastre care încep în ianuarie-februarie 2020: www.wantsome.ro/cursuri.

👉𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 ș𝐭𝐢𝐮𝐭:
1. Perioada concursului este  11.12.2019 – 19.12.2019 și se iau în considerare doar comentariile în care sunt îndeplinite ambele cerințe: numărul de răspunsuri afirmative la care ai ajuns și menționarea (cu tag) a unui prieten căruia vrei să-i povestești despre cursurile Wantsome.
2. Nu se iau în considerare comentariile lăsate de 2 ori de aceeași persoană și nici cele care dau dovadă de o conduită inadecvată, comentarii care nu au legătură cu tema concursului și care sunt injurioase, defăimăoare la adresa altor persoane, folosesc cuvinte urâte sau instigă la ură ori violență.
3. Beneficiarul reducerii de 25% va fi ales prin intermediul random.org și anunțat oficial pe data de 20.12.2019.
4. Pentru a se bucura de reducerea de 25%, beneficiarul va trebui să treacă prin procesul de selecție pentru înscrierea la cursurile Wantsome (test & interviu).