… cel mai probabil așa le va spune participanților joi, pe 11 iulie, la Sesiunea Demonstrativă de Testare Manuală, unde este invitată să le povestească din experiența ei. Dar până atunci, o descoasem noi și o coasem la loc într-o poveste de succes, pe Gabriela Gavril, absolventă Wantsome.

Gabriela nu s-a încurcat cu planuri pe termen lung, ci a încercat pe cât posibil să se îndrepte spre lucrurile la care se pricepea și îi aduceau satisfacție într-un anumit moment al vieții. Așa a ajuns să studieze chimia și să lucreze ca asistent de cercetare în Biologie, la Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” din Iași, până într-o zi în care a realizat că cercetarea nu îi va aduce satisfacție pe termen lung. Cu acest gând, a deschis larg ochii și i-a îndreptat fără ezitare spre domenii complet opuse celui la care se pricepea deja. Avea numeroși prieteni care lucrau în domeniul IT, care tare și-ar fi dorit să o aibă colegă de breaslă, așa că s-au pus pe recomandări cât să o „corupă” și pe ea.

„Despre Wantsome auzisem deja de la prieteni care mi-l recomandaseră călduros, dar unul dintre lucrurile care mi-au dat încredere să aplic a fost rubrica de  Povești de succes, care mi-a confirmat că se poate.”

Ajunsă la Academia Prietenoasă de IT, a simțit imediat că este exact în locul potrivit ei, locul de care avea nevoie în acel moment pentru a crește. I-a plăcut întreaga experiență și a căpătat o doză mare de motivație încât abia aștepta să termine mai repede cursul pentru a începe să lucreze cu adevărat în domeniu.

„Poți oricând să îți schimbi traiectoria atâta timp cât ai motivație. Oameni faini, care să te ajute, vei găsi dacă îi cauți.”

Ajunsă la finele cursului, s-a autoevaluat și a realizat că avea șanse reale să reușească, fapt datorat atât ei, cât și trainerilor care, ne spune Gabriela, au împărtășit cu drag tot ce puteau să o învețe. Acum ea lucrează la CGM, unde cu siguranță a rămas pentru jobul atractiv regăsit acolo – cu oameni de la care să poată fura meserie, desfășurat într-o atmosferă plăcută de lucru.

„Pentru mine, Wantsome reprezintă o comunitate care mi-a întins o mână de ajutor când am avut nevoie, dar și pe mai departe, un loc plin de resurse și prieteni.”

Gabriela își dorește să meargă în continuare pe drumul ales și să profite de fiecare oportunitate ivită de a se dezvolta profesional. Cu aceeași determinare, abia așteaptă ca viața să o provoace din nou și din nou. E pregătită pentru orice o face mai bună! Are și un motto propriu pentru asta: indiferent de ce îți rezervă viitorul, vei găsi mereu metode de a te descurca. Ea face exact cum zice, iar nouă ni se pare tare neînfricată.

Oricum, noi suntem aici și pentru neînfricați și pentru cei mai puțin astfel. ? Și cum schimbările mari se fac pas cu pas, pregătim sesiuni demonstrative cât să te-ncălzim nițel. Dacă nu ajungi la cea de joi, sperăm tare mult ca povestea Gabrielei să compenseze, cât să te facă și pe tine să apeși butonul de înscriere. Adică cel de aici: https://wantsome.ro/curs-testare-manuala-iasi.