Simți deja mirosul prăjiturilor și al fursecurilor de Crăciun, așa-i? Hai că mai punem și noi o tavă la cuptor, pentru că

developer vlad coman

personajul poveștii noastre de azi visa în copilărie să devină cofetar-patiser. Își dorea să creeze cele mai delicioase bunătăți dulci, care să îi facă pe oameni să zâmbească și să fie mai buni unii cu ceilalți. Când a mai crescut, și-a dat seama că ar vrea să iasă din bucătărie și să vadă lumea, așa că a intrat la Facultatea de Geografie, specializarea Turism. Apoi, ca să-și lărgească orizonturile, a urmat un master la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Dar după ce unul dintre prietenii lui care e Web Developer i-a arătat ce presupune munca lui, a știut imediat că vrea să lucreze în IT. Cum a reușit să facă asta și cum a fost călătoria spre IT? Toarnă-ți o ceașcă cu cafea, ia un fursec proaspăt și citește mai departe povestea lui Vlad Coman!

După ce a văzut cât de captivant e jobul de Web Developer și cât de ofertantă e industria de IT, Vlad a început să caute metoda potrivită ca să își găsească și el locul în breaslă și apoi să tot crească. Și-a adus aminte că avusese un interviu revelator în urmă cu ceva vreme cu Iuliana Anton, Specialist HR în IT la IT`s Wise. Și așa a aflat că între timp Iuliana a co-fondat, alături de Enciu Stoica și Cristian Anton, Wantsome – Academia prietenoasă de IT din Iași. Adică locul perfect în care să învețe programare de la zero, cu practică pe bune, de la traineri dedicați, cu multă experiență și cu dorința de a împărtăși comunității locale tot ce știu.

S-a înscris pe site-ul Wantsome la cursul de Programare .NET, a luat testul online, a trecut și de proba interviului față-în-față și uite așa a început „să coacă aluatul” pentru cele patru luni de curs. Cea mai mare provocare a fost volumul mare de informații și timpul generos alocat pentru studiul individual și temele pentru acasă, mai ales că era perioada de vară, când toți prietenii lui îl salutau din vacanță și de la tot felul de activități de timp liber și relaxare. Cu toate acestea, a continuat cu multă determinare și nu s-a gândit nici măcar o secundă să renunțe. Nici nu avea cum, mai ales că i-a avut aproape pe trainerii noștri, de care i-a plăcut cel mai mult în Wantsome și despre care spune că au fost „profesioniști și friendly deopotrivă”.

A învățat, a crescut și, la finalul celor patru luni de curs, s-a simțit cu adevărat pregătit să își înceapă cariera de Developer. S-a prezentat la interviul de angajare de la Softvision și a știut din prima clipă că își dorește să facă parte din această companie. Când cei de la Softvision l-au sunat și l-au anunțat că a fost acceptat ca Developer la ei a fost cel mai frumos moment din viața lui.

Acum se bucură de acel loc de muncă pe care și l-a dorit atât de mult: dinamic, unde are posibilitatea să evolueze și să învețe cât mai mult. Iar asta se datorează atât perseverenței lui, cât și oamenilor de la Wantsome.

Wantsome este un loc în care chiar poți să înveți, dacă îți dorești cu adevărat. Deoarece cu multă muncă, se poate! La Wantsome am învățat să mă dezvolt constant și să nu renunț. Acum sunt mult mai hotărât, mai încrezător și știu că pot să fac orice îmi doresc, bineînțeles, dacă muncesc îndeajuns. Tocmai de aceea le recomand și tuturor prietenilor mei să încerce experiența Wantsome. Pentru că este locul care m-a ajutat să îmi îndeplinesc dorința, să-mi schimb jobul, să lucrez în IT.

Și uite așa, Vlad este încă un absolvent care a trăit la maximum experiența Wantsome și care a reușit să își îndeplinească visul de a lucra în IT. Iar noi suntem extrem de bucuroși că am mai scris încă o poveste de succes care te va inspira să faci în sfârșit schimbarea de carieră pe care ți-o dorești atât de mult. Pentru că meriți ceva mai bun, pentru că se poate, pentru că 2019 este anul tău! A venit momentul să faci acel ceva doar pentru tine și să te bucuri de un job la care să mergi cu zâmbetul pe buze, unde să crești frumos, unde să fii tu!

Dacă vrei să te înscrii și tu la cursul de Programare .NET și să devii Developer, o poți face repejor, ca să prinzi un loc la următoarea serie care începe în martie 2019. Dacă crezi că ți se potrivește mai bine un alt curs, intră pe site-ul Wantsome și alege din oferta noastră de cursuri IT ceea ce-ți dorești să faci în continuare. Dacă încă nu știi ce ți s-ar potrivi exact, dă-ne un semn și te îndrumăm noi, așa cum facem de fiecare dată aici la Academia prietenoasă de IT din Iași!