Ai crezut că am terminat cu articolele despre absolvenți? În niciun caz, căci se tot scriu. Povestea următoare sună a… vrum-vrum, căci a trecut pe la noi un tânăr ambițios și motivat să ajungă la o anumită linie de sosire – locul din care parcursul său profesional urma să se schimbe definitiv. A, da, și e pasionat de tuning auto!  Dar până acolo, să-ți facem cunoștință cu Dan Palamariu, absolvent al cursului de Testare Manuală, căci despre el povestim astăzi.

Cine l-ar fi văzut pe Dan acum câțiva ani ar fi zis că băiatul sigur va lucra cu pasiune într-un atelier de tuning auto, așa cum, de altfel, își imagina și el în copilărie. Însă din liceu a ieșit cu diploma de tehnician în instalații electrice, iar facultatea și masterul l-au orientat spre grija față de mediul înconjurător. Primele joburi au fost cumva nepotrivite lui – data entry și curier în Germania – dar potrivite să-l ajute să vadă mai clar că e timpul să facă din cariera lui ceva personal și durabil.

Pasiunea pentru calculatoare și jocuri a existat dintotdeauna. Copil fiind și neavând internet, făcea rost de programe și jocuri care adesea nu funcționau și, exact ca pe o mașină, le repara și le „tuna”. Când a devenit și internetul popular, primea des Beta Keys pentru a testa jocuri înainte de lansare. Îi creștea inima de fericire că putea să se ajute atât pe el, cât și pe ceilalți. Ajuns la maturitate și rătăcind în căutarea unei cariere, s-a agățat de această pasiune oarecum uitată. Prietenii l-au îndrumat spre Wantsome, magica noastră Iuliana Anton l-a descusut bine și împreună au decis că cel mai potrivit curs pentru Dan este cel de Testare Manuală.

Dan spune că cea mai mare provocare întâlnită pe parcursul celor 4 luni de curs a fost să se mulțumească pe sine, căci urmărea constant să facă mai mult și mai bine. Una dintre lecțiile importante învățate alături de noi a fost că în domeniul IT niciodată nu este suficient cât știi, ci trebuie să înveți constant, iar atunci când crezi că ai ajuns la limită, cu siguranță este loc de mai bine. Întrebat ce ar schimba la cursurile Wantsome, dacă ar avea o baghetă magică, a răspuns:

Le-aș face să dureze mai mult, tax free (funny). Nu pentru că nu sunt de ajuns cele 4 luni de training, ci pentru că e așa de plăcut să fii acolo alături de traineri și colegi, încât nu-ți vine să mai pleci.

Și pentru că la Wantsome a fost bine instruit și pentru un prim pas spre angajare, nu a avut deloc emoții când a fost chemat la interviu. Începe de săptămâna aceasta la Signant Health, iar noi îi dorim evoluție plăcută și satisfacție pe măsura pasiunii sale.

Pentru Dan, Wantsome a reprezentat o familie alături de care a dus totul la bun sfârșit. Și-a făcut prieteni, a devenit mai responsabil și mai organizat și a primit susținerea și inspirația de care avea nevoie, de la trainerii săi, Andreea Haras și Andrei Hrișcă. A apreciat dorința acestora de a-i învăța pe ceilalți cum să fie mai buni în domeniu decât au fost ei la început. Le-a spus deja și prietenilor:

Dacă vreți să vă deschideți o ușă spre domeniul IT, go get Wantsome! 

Motto-ul de viață al lui Dan este When you’re stuck, don’t give up. Try something new. Când s-a poticnit în drumul său, Dan a găsit o nouă cale, una de la care deocamdată nu vrea să se abată. Speră să se perfecționeze și să facă o schimbare majoră pentru el și ceilalți, prin munca sa.

Tu cum ești? Te vezi rătăcit pe drumul pe care îl urmezi momentan sau cunoști pe cineva care ar avea nevoie de puțin ajutor? Oricare ar fi răspunsul, este bine să știi că există Wantsome. Nu facem minuni fără tine, dar dacă ne punem pe treabă împreună, promitem că schimbările în bine nu vor întârzia să apară. Poți începe prin a alege unul dintre cursurile noastre cu practică pe bune și informații de la 0: https://wantsome.ro/cursuri.