Academia ieșeană Wantsome oferă 50% discount la toate cursurile sale introductive pentru persoanele care au intrat în șomaj tehnic sau non tehnic în ultima perioadă precum și o serie de beneficii noi pentru cei interesați să studieze IT-ul fără să-și fi pierdut locul de muncă.

Oferta cu discount de 50% este valabilă pentru cursurile de Intro în Programare, Intro în Linux Administration și Intro în  Network & Infrastructure. De aceasta pot beneficia toți noii cursanți care pot face dovada că au intrat în șomaj tehnic sau non tehnic în ultima perioadă. Durata acestor cursuri este de 1 lună de zile iar costul fără discount este de 360 euro.

Pentru toți cei care își doresc să înceapă un curs introductiv de IT în perioada în care lucrează de acasă și care nu se află în nefericita situație de șomaj, Academia Prietenoasă de IT oferă, la alegere, câte un  Wantsome-Fun-Home-Survival Kit cadou sau un voucher în valoare de 170 lei pe care fiecare cursant să-l poată folosi când trece starea de urgență în restaurantul, cafeneaua sau pub-ul preferat.

 

Wantsome-Fun-Home-Survival Kit este format din cartea Factfulness, jocul Povești Întunecate 4, 1 sticlă de vin roșu sec Asconi și un  abonament de 1 lună pe platforma Slim On (ai disponibile 22 antrenamente diferite, în care antrenorii lucrează în același timp cu tine și ai parte de 14 seminarii de nutriție cu o nutriționistă recunoscută din România și 2 provocări de mișcare)

Ambele oferte de mai sus se pot încadra în cele maxim 150 de locuri disponibile, care vor fi distribuite în grupe de câte 15 cursanți, în urma unui test de aptitudini și a opțiunilor exprimate de candidați.

Nu în ultimul rând, Wantsome dorește să anunțe că pune la dispoziția antreprenorilor sau companiilor care doresc să investească în educația angajaților sau în programe de reconversie profesională atât cunoștințele cât și susținerea sa pentru găsirea celor mai bune soluții în contextul actual.