Din 19 mai, începem un nou curs practic, online de Testare Manuală la Wantsome! Este autorizat de ANC Autoritatea Națională pentru Calificări.

Uite câteva lucruri pe care trebuie neapărat să le știi, ca să-ți faci mai ușor curaj să începi cursul alături de viitorii tăi colegi și de mentorii Raluca Fedeleș și Roxana Poraicu:

  • Cursul este pentru tine, indiferent de vârstă sau specializarea actuală, dacă îți dorești o reconversie profesională într-un domeniu potrivit curioșilor, analiticilor și creativilor.
  • Testarea Manuală îți va stimula gândirea critică, atenția și spiritul de observație, într-o manieră care te va umple de energie, ca după o oră de activitate fizică intensă.
  • Vei avea parte de o experiență reală de mentorat cu practică pe bune, din confortul locuinței tale. Ne-am adaptat, astfel încât să aducem în mediul virtual atmosfera prietenoasă și să creăm un context eficient de învățare.
  • Cursurile se vor desfășura în zilele de marți și joi, între orele 18:00-21:00.
  • Vei primi teme și proiecte, despre care nu poți să spui că le-ai uitat acasă. 🙂 Studiul individual este foarte important, iar cu toate instrumentele și informațiile puse la dispoziție de noi, nu va fi foarte greu.
  • Dacă te ții de treabă îți vei găsi repede un loc de muncă, după absolvire. Industria IT continuă să crească, ceea ce asigură un număr mare de joburi pe poziții entry level, în special pe cele de Junior Tester.
  • Primești un discount de 10% dacă te înscrii în această serie, așa că dă-ne repede de știre că vrei să ocupi unul dintre puținele locuri rămase.

Cunoaște-i pe mentorii tăi! La Wantsome, ai ocazia să înveți direct de la oameni care lucrează cu drag și fac performanță în domeniu.

Roxana Poraicu – Wantsome București

Team Lead @Luxoft

Roxana e din 2009 în IT și, de-atunci până astăzi, a muncit cu determinare pentru a deveni un profesionist. A început într-o echipă NOC, de monitorizare (Network Operations Centers), iar apoi a trecut la testare – testare web și testare în domeniul Automotive. A lucrat la Premium Software, Continental, Luxoft și Xofin, iar în prezent este Team Leader la Luxoft Professionals.

N-ar schimba nimic la parcursul profesional de până acum – este mândră de certificările ISTQB obținute (Foundation și Advanced Level) și fericită că lucrează în domeniul care o pasionează. Pentru dezvoltarea ei profesională, participă la cursuri, conferințe, se pregătește constant pentru obținerea certificărilor, citește cu duiumul articole din domeniu și caută să învețe tot timpul ceva nou. Dacă IT-ul n-ar exista, cu siguranță ar lucra într-un domeniu asemănător, care să-i provoace curiozitatea și creativitatea. Ea s-a alăturat echipei noastre, îndrăgostindu-se iremediabil de misiunea și oamenii Wantsome.

Pentru cei ca tine, la început de drum, Roxana are 3 recomandări:

Nu te opri nicicând din învățat, fiindcă trebuie să ții pasul cu industria.

Nu îți pierde încredere în tine!

Crede că orice este posibil atâta timp cât există voință. Sau, cum spune și motto-ul ei preferat: Never give up! There is no such a thing as an ending, just a new beginning.

Raluca Fedeleș – Wantsome Iași

Software Tester @Centric IT Solutions

Raluca a început să lucreze în IT în 2014, printr-un internship la Yonder, în urma căruia a fost angajată. În prezent este Software Tester la Centric IT Solutions. S-a alăturat echipei Wantsome din satisfacția pe care i-o aduce rolul de mentor, deoarece îi place foarte mult să explice altora lucrurile cunoscute și înțelese de ea. A exersat acest lucru învățând și explicându-și sieși cu voce tare, dar și cu elevii pe care i-a pregătit pentru examene la matematică, informatică și engleză (este pasionată și de limbi străine, limba germană fiind cea pe care o studiază în prezent).

Îi place la noi deschiderea echipei de a-i ajuta pe toți cei din familia Wantsome, nu doar pe cursanți, să evolueze. A găsit aici un loc unde poate crește, ajutându-i și pe alții să crească. Acestora, Raluca le transmite că nici măcar imposibilul nu este imposibil atunci când îți dorești ceva cu adevărat! Cu ajutor profesionist, studiu intens și curajul necesar pentru a aplica pentru un job și a-ți asuma eventualele refuzuri, visul cu IT-ul poate deveni curând o realitate.

Vrei să te înscrii la Cursul de Testare Manuală?

Rezervă-ți locul, aici. Pentru alte întrebări scrie-ne pe e-mail, la [email protected].

Deși planurile pentru vară au fost puțin date peste cap, uite că acum ai oportunitatea să le înlocuiești cu ceva care-ți poate aduce mari beneficii pe termen lung. Te-așteptăm să facem ca vara asta să conteze, împreună!