Nu, cu siguranță nu i-ar fi plăcut să lucreze la bancă, deși cândva era o opțiune. Ce noroc de prieteni că i-au povestit la momentul potrivit ce bine le este lor în IT. Cătălin Pohrib, căci despre el povestim, și-a abandonat visul cu domeniul bancar și s-a reorientat spre ceva ce îl pasionează cu adevărat: tehnologia. A făcut singurel puțin research și a decis că profesioniștii de la Wantsome sunt oamenii de la care își dorește să învețe. N-a stat prea mult pe gânduri și a aplicat pentru cursul de Testare Manuală.

Și-a câștigat locul și timp de 4 luni am făcut echipă bună împreună. N-a fost nici greu, dar nici ușor, căci timpul i-a dat ceva bătăi de cap. Totuși, nu s-a blocat de nimic care să-l convingă să renunțe. Timp n-am avut să-i oferim, însă cunoștințe și unelte cât să obțină un job în IT și să-l poate susține, da. În plus, a avut foarte aproape traineri implicați și o întreagă grupă de colegi cu visuri asemănătoare, iar împreună s-au suținut reciproc. Privind la întreaga experiență, Cătălin spune că nu ar schimba absolut nimic la Academia Prietenoasă de IT. A fost exact ce-a trebuit să fie ca reconversia profesională să se întâmple cu succes.

Wantsome reprezintă o rampă de lansare în (sper) lunga mea carieră în domeniul Testării.

Alături de noi, Cătălin și-a depășit limitele care nu-i dădeau frâu liber la aspirații mai mari. După Wantsome, acum știe că poveștile bune nu au un sfârșit, că drumul din față va tot continua și că el poate evolua frumos, dacă își dorește cu adevărat. Pentru tot ce au însemnat cele 4 luni de învățare și ce a rezultat din această perioadă, Cătălin le-ar spune prietenilor că cea mai smart metodă de învăța este cea de a împărți experiența cu cineva. Un mentor ar fi ideal și ar face parcursul mai ușor și mai eficient. Dacă vrei să treci pe la noi înainte de a te avânta în IT, Cătălin are 3 lucruri să îți spună:

  1. Fii perseverent. 
  2. Nu renunța.
  3. După ce te vei angaja, vei culege roadele muncii tale.

Cu lecțiile făcute de acasă și un dram de entuziasm, Cătălin s-a așezat la masa angajatorului. Două interviuri mai târziu, a intrat în echipa Nurd. A trecut deja de primele două săptămâni și deja aplică tot ce a învățat alături de noi. Material are, ambiție din plin, cu timpul se va împaca ușor-ușor. Mai bine îi ținem pumnii să aibă și-un pic de noroc, căci Wantsome i-a deschis deja drumul.

Wantsome m-a ajutat să lucrez într-un domeniu de viitor, plăcut și bine plătit.

Până mai auzim despre Cătălin ori despre o altă experiență Wantsome, așteptăm să auzim de tine, căci și la Wantsome, din toamnă, începe școala. Cât mai ești în vacanța, învârte-ne site-ul pe toate părțile și vezi ce-ți place, apoi căută-ne fără ezitare. Suntem aici, pregătiți să-ți dăm restartul profesional de care ai nevoie. Ce zici, ai încredere?