Știm că îți plac poveștile cursanților noștri care se angajează și își încep cariera în IT chiar din timpul cursurilor Wantsome. Știm că te atrage foarte tare faptul că avem cea mai mare rată de angajare a cursanților. Știm că ai vrea să trăiești și tu acest vis măreț și să faci schimbarea aceea la care râvnești de atâta vreme. Ei, dar știi și tu că lucrurile bune sunt greu de obținut și că, atunci când îți dorești ceva mult-mult de tot, trebuie să muncești cu adevărat ca să-l obții.

Cam așa e și cu cariera în IT pe care poți să o ai după ce urmezi unul dintre cele 12 cursuri IT de la Wantsome! Cum ajungi de la dorință la curs și apoi la cariera în IT? Hai să-ți povestim în 7 pași simpli!

Pasul 1: Dorința – Do you really really Wantsome?

Știi vorba aia cum că „Schimbarea pornește din tine”? Ei bine, da, e adevărată! Dacă vrei să urmezi cursurile Wantsome, dacă vrei să îți dezvolți cariera în IT, dacă vrei să fii una dintre poveștile Wantsome care îi inspiră pe ceilalți, atunci primul pas trebuie să vină de la tine. Pentru că dorința și determinarea te vor ajuta să îți urmezi visul și să nu renunți, oricât de greu ți s-ar părea la un moment dat.

Pasul 2: Înscrierea – Wantsome IT Education?

După ce ai hotărât că vrei să schimbi acel ceva în viața ta și că a venit momentul să ai și tu parte de cariera în IT la care visezi de atâta vreme, e timpul să decizi la care dintre cursurile Wantsome vei merge de acum: Testare Manuală, Testare Automată, Intro în Programare, Programare .NET, Programare Java, Programare PHP, Programare Python, Programare Funcțională, Programare FrontendNetwork & Infrastructure, System Engineering & DevOps, UI/UX Design.

Trebuie doar să apeși butonul de înscriere online și să completezi un formular scurt, prin care vom putea face, pentru început, cunoștință cu tine. Dacă nu știi ce curs e mai potrivit pentru tine sau pur și simplu nu știi ce să alegi, sună-ne și stăm de vorbă pe îndelete!

Pasul 3: Testul – Wantsome Test?

După ce primim de la tine formularul completat, îți trimitem pe email un link către faimosul test Wantsome. De ce e așa de faimos?

– E iute ca vântul (Ajunge în Inboxul tău imediat după ce formularul de înscriere ajunge la noi);
– Îți pune la încercare cunoștințe de logică, engleză, matematică și algoritmi (Așa, câte puțin din fiecare, fix cât trebuie);
– Îl poți deschide o singură dată (Dacă ai dat click, pregătește-te să rezolvi testul tot atunci, pentru că a doua oară nu mai merge);
– Ai o singură oră la dispoziție să îl rezolvi (Când te-ai hotărât că e momentul să te așezi la calculator și să rezolvi testul, asigură-te că ai starea necesară pentru asta, că nu ai copii prin preajmă sau alte lucruri care îți distrag atenția și că nu îți pică netul, curentul sau ochii de oboseală);
– Linkul este valabil doar 72 de ore de când ajunge în Inbox-ul tău (Păi de ce să mai prelungim momentul?).

Dacă ai picat testul, înseamnă pur și simplu că nu era acum momentul. Iar noi, prietenii de la Wantsome, vrem să ne asigurăm că te ajutăm cu tot ce trebuie în acest sens. Așa că îți trimitem un e-mail de notificare și îți spunem ce și cum anume poți îmbunătăți, pentru ca data următoare să ai rezultatele pe care ți le dorești.

Pasul 4: Interviul – Wantsome Interview?

Dacă ai trecut testul, te chemăm la interviu, ca să te cunoaștem mai bine și, bineînțeles, să ne cunoști și tu. Ceea ce trebuie să știi este că și interviul este probă eliminatorie, așa că pregătește-te pentru orice situație!

Ce facem la interviu? Purtăm o discuție cu tine, aflăm dacă te potrivești în Wantsome și îți explicăm în detaliu ce urmează să se întâmple în cele 4 luni de curs. Vrem să ne dăm seama dacă chiar îți dorești asta și dacă ești gata să te implici cu adevărat în schimbare.

Pasul 5: Dosarul – Wantsome File?

Dacă ai trecut și de interviu, atunci pregătește-ți dosarul pentru înscrierea oficială în Wantsome, Academia prietenoasă de IT! Plătești taxa de școlarizare, integral sau prima rată dintre cele maximum patru posibile, și te pregătești pentru partea cu adevărat frumoasă din toată experiența Wantsome. Ce?! Credeai că testul și interviul au fost probele de foc? Nici pe departe! Uite ce urmează!

Pasul 6: Cursul – Wantsome Mentoring?

Ești gata pentru adevărata aventură care te pregătește pentru lumea reală? Atunci „Bine ai venit!” la cursurile Wantsome! Te așteaptă 16 săptămâni de curs cu practică pe bune, cu informații de la zero, cu 6 ore de curs pe săptămână și cu multe teme pentru acasă.

Ce face diferența între cursurile Wantsome și celelalte cursuri de pe piață, în afară de practica pe bune și conținutul de calitate? Ei bine, trainerii! Da, trainerii Wantsome trec și ei prin probe de foc și o selecție riguroasă, pentru că ne dorim să avem alături cei mai buni profesioniști și practicieni în domeniu. De aceea, la Wantsome nu vei găsi profesori care predau, ci mentori care inspiră.

Pasul 7: Angajarea – Wantsome IT Career?

Rolul nostru nu este doar să-ți livrăm un curs, o informație, o experiență. Rolul nostru este să te pregătim pentru cariera ta în IT și să te ajutăm să îți găsești jobul la care visezi. Tocmai de aceea, în funcție de implicarea ta de-a lungul cursului, de rezultatele pe care le obții și de atitudinea proactivă pe care o adopți, noi te recomandăm firmelor de IT cu care colaborăm și te sprijinim să te angajezi acolo unde îți dorești și unde te potrivești cel mai bine.

Ce mai trebuie să știi?

De toată partea de HR se ocupă prietenii noștri de la IT`s Wise, care îți asigură, în cadrul cursului, „Săptămâna de HR”. Ce se întâmplă mai exact în Săptămâna de HR? Simulări de interviu HR și simulări de interviu tehnic cu oameni din companiile de IT, consultanță cu privire la întocmirea CV-ului și la realizarea profilului de LinkedIn și tips & tricks despre tot ceea ce înseamnă dezvoltare în carieră.

Pentru că limba engleză în IT este obligatorie, îți oferim ca bonus posibilitatea să-ți testezi nivelul de limbă engleză și să obții adeverința necesară, care să ateste competențele tale lingvistice. Cum facem asta? Prin prietenii buni de la Lektor Academy.

Cunoaștem întreaga piață de IT din Iași și colaborăm cu majoritatea firmelor ieșene din domeniu. Tocmai pentru că facem această selecție riguroasă a cursanților și a trainerilor, companiile au încredere în noi că girăm de fiecare dată pentru cei mai buni oameni, motiv pentru care angajează cu mare deschidere, la recomandarea noastră, cursanți și absolvenți Wantsome.

Ce mai trebuie să știi despre Wantsome?
Că nu ai nevoie de studii în IT ca să urmezi cursurile noastre;
Că aici găsești mentori și prieteni;
Că importante sunt atitudinea, determinarea și gândirea logică.

Pentru cine sunt cursurile Wantsome?
Pentru oameni care lucrează deja în IT și vor să facă un upgrade de skill-uri;
Pentru cei care nu lucrează în IT și își doresc să facă o reconversie profesională;
Pentru cei care lucrează într-un anume domeniu și au nevoie de IT în jobul lor.

Hai că noi am „vorbit” destul! Acum e rândul tău să îți faci vocea auzită! E momentul pentru marea schimbare din viața ta, iar noi suntem aici lângă tine, pas cu pas! E momentul să vii în Wantsome și să-ți începi cariera de succes în IT!