Pentru Andrei Gurzun, pofta de IT nu a putut fi potolită prin Facultatea de Automatică și Calculatoare (specializare Calculatoare și Tehnologia Informației), ci a vrut și 2 porții de Wantsome, după ce a încercat-o pe prima și i-a plăcut, iar nevoia l-a împins și spre a doua. Absolvent al cursului de Front-End și cursant al celui de Programare PHP, Andrei a ales aceste două căi din dorința de a se specializa pe o anumită ramură a domeniului și datorită jobului actual care i-a cerut să știe să le îmbine pe ambele. Întrebat de ce a ales Front-End, ne-a spus că din dorința de a crea aplicații web, și, mai simpatic, ca lumea să le utilizeze în fața lui și să se întrebe cine le-o fi creat. Înainte de a se pune pe treabă, a gândit că isteț ar fi dacă s-ar pregăti alături de profesioniști, și ne-a căutat pe noi.

Am ales cursurile Wantsome pentru că încă de la interviu mi-au oferit încrederea că pot lua totul de la zero, alături de profesioniști, alături de oameni cu care îți poți crea visuri și un viitor plin de succes și performanță.

Să urmezi un curs la Wantsome (ori două) nu este un lucru foarte greu. Mai greu este să potrivești parcursul cu celelalte responsabilități din viața ta, iar uneori timpul îți poate da bătăi de cap. Atunci trebuie să le prioritizezi. Și Andrei a ajuns la acest hop pentru că trebuia să se împartă și cu un master pe care îl urma. A preferat să renunțe la master, iar acum este convins că n-a fost deloc o idee rea.

Cel mai mult la Wantsome i-au plăcut oamenii și spune despre mentorii Ovidiu Grigoraș și Lucian Ailenei, că pe lângă faptul că sunt profesioniști, i-au devenit prieteni și i-au facut experiența si mai plăcută. Dacă ar avea o baghetă magică, Andrei ne-ar planta un sediu în fiecare oraș pentru a se bucura cât mai multă lume de experiența Wantsome.

Ar fi multe lucruri frumoase de spus despre oamenii Wantsome, însă vreau să mă limitez prin a spune că sunt persoane carismatice care știu să transmită informația cu răbdare pentru a fi acaparată de toți cursanții. 

Andrei ne-a spus cu sinceritate că Wantsome i-a oferit optimismul și încrederea în sine de care se bucură din plin acum și care îl fac să viseze fără rețineri la un viitor în care ajunge și mai sus, și mai bun. A învățat alături de noi să aibă răbdare, să fie consecvent în pregătirea lui, să fie curios să învețe mereu câte ceva nou și să nu se dea bătut când rezultatele întârzie să apară. Și el și noi credem că sfaturile acestea compun o bună rețetă de lucru la planurile mărețe de viitor.

Wantsome reprezintă pentru mine acea rampă de lansare pe care o căutăm. M-a învățat minuțios pașii pe care trebuie să îi parcurg, iar atunci  când n-am mai știut încotro, m-a luat de mână și m-a lăsat la destinație. 

… la una dintre ele, spunem noi, căci Andrei plănuiește mai multe la fel de ambițioase, printre care să ajungă un developer de succes și să aibă propria lui afacere. Până acolo continuă să lucreze cu pasiune la GoingEZ și îmbină satisfacția de a fi IT-ist cu micile bucurii oferite de timpul petrecut in compania prietenilor și a familiei, de dorul de ducă satisfăcut și muzica nelipsită din viața sa.

Acum am devenit o persoană mult mai optimistă şi mai încrezătoare în propriile forțe, sunt mai determinat să evoluez pentru a ajunge cât mai sus şi cât mai bun.

Vezi că se poate? Nu există timpul potrivit pentru a-ți îndeplini un vis, există doar timpul pe care ți-l faci tu pentru a lucra pentru el, iar asta poate fi în oricând – poate într-o zi în care te trezești și spui gata, este nevoie de o schimbare și nimic nu e mai important acum decât asta. Când se întâmplă să ai acest boom de voință, caută-ne pe noi. Te motivăm să nu o pierzi și să construiești ce-i mai frumos prin ea.