Cine a spus că bărbații trebuie să facă primul pas? Ramona, logodnica lui Adrian, a fost cea care i-a adresat întrebarea menită să îi schimbe viața: „Cum ar fi dacă ai lucra în IT?”, iar el a răspuns cu un „Da!” hotărât. S-au pus la masa pregătirilor și, tot la recomandarea Ramonei care a garantat profesionalismul Wantsome, Adrian a ales să facă echipă cu noi la cursul de Testare Manuală.

De mic copil, Adrian avea două mari pasiuni: rugby-ul și jocurile video. Cu rugby-ul a început să se împrietenească pe la 5 ani și a intrat astfel în lumea sporturilor. În clasele primare, a început și înotul de performanță, a continuat cu polo pe apă, însă tot la rugby a revenit în anii de liceu. Când a absolvit, pe diploma i-a fost scris instructor sportiv, aceasta fiind meseria de bază a lui Adrian. A continuat cu o școala postliceală în Automatizări (utilaje de mare tonaj), iar la absolvire, în 2014, a primit și titlul de inginer în acest domeniu. Când locuia în București, pasiunea pentru jocuri video l-a făcut să se angajeze pe funcția de Community Beta Tester la FrostBurn Studio. Cei 2 ani în acest mediu, l-au ajutat să prindă puțin câte puțin din ceea ce înseamnă domeniul testării. Drept pentru care, atunci când a trebuit să decidă ce direcție să urmărească în IT, calea care indica Testare Manuală i s-a părut opțiunea menită. Și a ales să o parcurgă alături de noi.

Te întrebi cum au fost cele 4 luni de curs pentru Adrian? Provocatoare! Dar a spus chiar el, “there was no turning back”. A depășit cu determinare stările de „e seară și parcă informația nu vrea să îmi staționeze în creieraș”, fără să își dorească în vreun moment să renunțe.

Mi-a plăcut atmosfera de la curs. Chiar dacă eram obosiți, găseam cu toții o rezervă de putere, iar cursul devenea tot mai captivant. Mi-au plăcut trainerii, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată – lui Ion Macari și Ioanei Barhan, pentru răbdarea, profesionalismul și prietenia de care au dat dovadă, nu numai în cadrul cursului, dar și în afara acestuia. Multă răbdare, perseverență, entuziasm, fermitate, creativitate, voioșie… și în plus, încă doi tovarăși de bere.

În urma cursului la Wantsome, Adrian a început să aprecieze mai mult ceea ce are în jur, în special oamenii care-i sunt alături. Și a început să tot întâlnească astfel de oameni în domeniul IT. La interviul pentru noul său job, s-a bucurat de prezența unei echipe de intervievatori calmi, răbdători și cu un umor pe măsura deschiderii lor. L-au cam dat pe spate! Atunci când l-am întrebat despre interviul la noul job, un awesome (cu “F” word în față, dar asta nu știi de la noi) a fost răspunsul. În prezent, Adrian este angajat la Vezuvian, ca Network Operations Center Monitoring Software.

Este bucuros să se afle în punctul în care se află acum. Nu se încurcă cu planuri mărețe, ci ia lucrurile pas cu pas și are în gând doar să învețe, să învețe, să învețe, iar mai apoi să vină și restul planurilor.

Pentru Adrian, Wantsome înseamnă o prietenie strânsă la care nu va renunța și cu care se mândrește. Sunt cuvintele lui care se observă în tot entuziasmul și energia cu care ne sare în ajutor atunci când ne este prin preajmă. Îți mulțumim, Adrian, pentru șansa de a te avea în familia Wantsome!

O astfel de prietenie poți găsi și tu în casa Wantsome. Se bate la ușă cu dorința de a urma un curs, iar restul devine experiență numai bună de povestit – într-un articol ca acesta, cu numele tău în titlu. Cam cât de tare te tentează? 😊