Wantsome Transformations: Endora - de la tehnician dentar la junior programmer, la Continental

September 20, 2017

Unul dintre ingredientele cele mai importante pentru succesul Wantsome este cursantul. Acest lucru ne-a fost clar încă din primul moment în care ideea unei academii prietenoase de IT ne-a încolțit în minte.

Noi venim cu cele mai bune ingrediente de care dispunem: traineri cu experiență și cu drag de oameni, o programă bine ancorată în realitate, ore de practică pe bune, o bună cunoaștere a pieței locurilor de muncă în industria IT. Iar dacă noi suntem puși pe fapte mărețe și pregătiți să cucerim lumea, avem nevoie ca oamenii care ni se alătură - cursanții - să aibă aceeași pornire și aceeași motivație puternică. De altfel, acesta este motivul pentru care cei ce ne urmează cursurile trebuie să treacă de o etapă de selecție.

Wantsome Transformations: Veronica - de la proiectant la junior programmer la Continental

September 13, 2017

„Hard work beats talent when talent doesn't work hard!”

Când am gândit cursurile Wantsome, am vrut ca ele să fie despre transformări, așa că am adăugat toate ingredientele pe care le-am știut noi pentru a vedea cum aceste transformări chiar se întâmplă. Am strâns în același loc traineri cu experiență, ore de practică, informații valoroase, cursanți gata să-și desfacă aripile și apoi ne-am apucat de treabă.

S-au încheiat înscrierile. Now what?

May 18, 2017

15 mai a fost ultima zi în care oamenii ce vor să facă o schimbare în viața lor s-au mai putut înscrie la cursurile academiei noastre prietenoase de IT.

Înainte să vă povestim despre ce se va întâmpla în continuare, am vrea să mai zăbovim puțin asupra acestei zile pe care noi am declarat-o oficial „Ziua în care ne-am dat seama cât de dornici de schimbare sunt oamenii”. Avem 85 de înscriși!

Cum te transformă Wantsome într-un candidat perfect angajabil

May 4, 2017

Se spune că pentru a reuși într-un anumit domeniu (sau chiar în întreaga viață, îndrăznesc unii să afirme), este nevoie de cunoștințe temeinice, dar și de un dram de noroc. Pentru că norocul acesta este relativ și ți se poate întâmpla sau nu, noi te vom învăța astăzi cum să ți-l faci cu mâna ta.

Mai exact, îți vom povesti cum, în cele 96 de ore de cursuri Wantsome, te vom lua de mânuță și te vom trece prin toate etapele necesare transformării tale într-un candidat perfect angajabil; și nu-ți vom da drumul decât atunci când te vom vedea angajat.

Apariţii media - Wantsome în Ziarul de Iaşi

April 26, 2017

Wantsome, academia prietenoasă de IT pentru reorientare profesională sau avansare în carieră, lansează primul program: cursuri de testare automată şi testare manuală care se bazează pe experienţa practică.

Răspunzând unei pieţe locale de IT în care cererea de testeri este masivă, Iuliana Anton şi Enciu Stoica, fondatorii Wantsome, aşteaptă ieşenii şi ieşencele cu spirit analitic să facă o schimbare completă sau un pas în faţă în carieră, prin participarea la cele 2 module de cursuri proaspăt configurate de software testing, începând cu luna mai, 2017.

Cursurile se adresează candidaţilor fascinaţi de informaţie şi date, care îşi doresc o reconversie profesională şi cărora le-ar plăcea să intre în IT şi să se bucure de avantajele şi deschiderea din acest domeniu. Ei provin din medii tehnice sau mai puţin tehnice: studii economice sau lucru în mediul bancar, electrotehnică, electronică, matematică, liceul informatic, etc.